På jobb

Har inte så mycket att gjöra. Allt var typ klart när jag kom. Var nog inte mye att gjöra igår. Gött att jag skärde mig när jag skärde apelsin, sved gött ;)

Min nettbank har kommit idag, så jävla härligt! Fick ett nytt kort med, med id på baksidan. Fick en ny kode fastän dom sa att jag skulle ha samma. Gjör inte mig så mycket nu. Skulle handla på apoteket förut, betala med kort. Men jag hade glömt min enkla kode på grund av att jag lagt den nya enkla på minnet. Varför får jag så enkla? Imorgon ska jag i vart fall dit och lämna mitt gamla kort. Får inte glömma att testa det först bara :p Och så ska jag fixa koder så jag kan skicka pengar till Sverige.

Etter det får jag åka och skaffa nytt skattekort, sen ska jag möta min älsk som kommer imorgon på bussterminalen :D <3

Sitter på balkongen och myser med familjen :)

Jag gjorde en god dessert :) Choklad och hallon mousse med riven choklad över. Asgod!





Chriss och Inga-Lill :)



Lillebror :)



Pappa :)



Mamma och mormor :)



Jag :)


Sitter i solen :)

Kom hem till Kjell för en stund sen :) Nu sitter vi ute på balkongen i solen, dricker cider och väntar på mat :)

 


Sitter på bussen nå :)

Gött att inte sitta bredvid en tjöögi som knör :D Kommer vara framme cirka 14.50. Där möter vi mamma och Chriss som ska plocka upp oss. Etter det ska vi åka till Backaplan och kolla litt :)

Hahaha! På bussen till bussterminalen var det en snubbe som spurte vad klockan var, så svarade jag att det fanns en klocka där och tänkte säga hur mycket det var, men det hann jeg inte innan han började käfta som fan om hur otrevliga vi ungdomar var :O HAHAHAHA! Jag och John satt bara och log (=skratta) Jefla idiot!

Lugn dag på jobb..

Första gästen kom 17.40. Etter det kom det inte så många mer. Ganska kjedeligt när det är så lugnt :(

Etterpå satt vi kvar en stund och snakka litt. Fick en whisky-shot. Fyfan! Yash tipsa mig om att äta jordnötter direkt etterpå, då skulle smaken försvinna, så jag tog en handfull ;) Gillar egentligen inte whisky, men dom sa att den var godare än andra, så jag prövade :P Och jordnötterna funkade utmärkt!

När jag skulle ta toget läste jag på fel rad och trodde att toget skulle erättas med buss den tiden. Men det var flytoget, så jag missade mitt. Dock gick nästa ti minutter senare :)
Kom hem runt tolv i vart fall. Borde nog sova nu. Ska upp tidligt imorgon, för då blir det SVERIGE!

Guten nacht!

Godmorgon!

Vaknade för en timma sen typ. Skittrött! Men jag kunde inte somna om, så jag har spelat harpan på telefonen. Ska nog hoppa in i duschen nu. Etter det, när John har vaknat, ska jag börja packa. Ska till Sverige imorgon :D

Fytti fan asså!

Var ju i Sandvika förut. Kunde inte fixa nytt skattekort. Dom hade stängt när vi kom dit. Stängde 11.30 :S Visst, det är röd dag imorgen, men vad är det för anledning att stänga tidigare dagen innan :S
Etter vi såg det gick vi till Meny. Skulle kjöpa såndär "fisk-pålägg" till pappa ;) Men det blev lite mer. Däribland en juice. Visste inte vilken vi skulle kjöpa eftersom att jag aldrig har kjöpt juice i Norge innan. Så vi kjöpte en med smaksgaranti, för den borde ju vara god. Men fytti trasan vad den var äsklig! Smakade konserveringsmedel, fast den inte innehöll det. Måste vart ruttna sitroner dom använde uppi den :S

Rekomenderas inte!




Godmorgen :)

Sovit gott?
Det gjorde jag tills dom började att banka fönster några meter från mitt och etter det kom N och bankade på mitt fönster klockan ti, sen på dörren, sen på fönstret igen. Suck! Jag får visst aldrig sova ut..
Om en stund ska jag och John dra till Sandvika. Måste ha nytt skattekort med mitt nya personnummer. Blev fel med skatten denna månaden, så jag fick mindre än jag skulle fått :(

Drömde en lite rar dröm inatt. John sa till mig igår att vi skulle kjöpa "sånt där fiskpålägg"=makrill (;)) till pappa. Fem stycken ville han ha.
Drömde att vi var i affären och skulle kjöpa, men det fanns bara en kvar dom andra var trasiga eller fel sort. I alla fall, den kostade 1399:- (sjukt att jag kommer ihåg det :S) Så jag stog där och funderade om det var värt det.. Sen husker jag ikke mer ^^

Nu ska vi kolla klart på filmen, sen åker vi :)
Ha en bra dag!

Förkyld :(

Sitter på jobbet nu. Min näsa rinner som bara den :( vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen? Blä! Typiskt när jag ska åka till sverige:(

Måndag - 12/4 - 11

Var fri denna dagen med.
Var ju helt underbart väder! 21 grader :O Så jag drog upp Chriss så gick vi till Bekkestua. Hade samlat på mig litt brev som behövdes postas. Etter det kjöpte vi is och satte oss på en bänk och kosa oss i solen. Underbart!
När vi kom hem spelade vi massa Wii igjen ;)
Spelade även lite ps2 Vem vill bli miljonär? Sjukt svåra frågor är det asså^^

Söndag - 10/4 - 11

Var fri denna dagen. Härligt! Kunde vara massa med min bejb då ju! :D ♥
Gjorde inte så jätte mycket. Gick med K och N och kjöpte i en kiosk här i närheten. Spelade det nya Monopol med kreditkort och grejer ;)
Mot kvällen spelade vi massa Wii! :)

48 timmar har gått..

.. sen jag tog mitt sista bloss! Stolt!

Lördag - 9/4 - 11

I lördags var jag, Chriss, Noomié, Sindre, Yash och Ravi på ett tivoli precis vid jobbet :)
Här kommer litt bilder från det :)



Jag och Chriss kom dit först, satte oss på en uteservering och väntade på dom andra :)



Efter en stund kom Noomié med :)



Også Sindre :)



Perfekt tivoliväder! :D



Ravi :)



Jag och baby :) ♥



Första (och sista, för min del) åkturen :P




Det kändes seriöst som att jag skulle flyga ur den där. Chriss fick hålla i mig. Usch usch usch!



Noomié mådde mindre bra efter den där :(



Yash som testar sin stryka ;)



Ravi som testar sin styrka ;)



Älsklingen som testar sin styrka :)



Och slog rekord ;O


Sindre prövade også :)








Etterpå drog vi till jobbet och softade i solen :)





Etter det gick jag och Chriss till Rimi och handlade litt :) Sen följde jag han till toget och drog på jobb!

Dumma dator! :(

Min dator hängde sig för en stund sen, menyraden längst ner. Eller ja, en timma sen.. I alla fall.. Skulle gå på toa. Så såg jeg att det står 02.19 på klockan på spisen, vem har ändrat den tänkte jag. Men jag tänkte inte på att min data hade hängt sig. Så jag har legat i en timme och trott att klockan var halv to.

Nej! Jag tror att det är dags för mig att sova nu^^
Guten nacht! ;)

1,6 kilomet? ^^

Chaa chaa!

Fy vilken dag asså! Är helt slut. Vart helt själv i en halvt fullsatt restaurang i 2,5 timme. Fyfan vad jeg fick löpe! Selvfölgelig började det bli lugnt när Virre kom ;)


Påveien hem när jag gick från toget "tänkte" jag litt. Jag var nog ganska trött tror jag^^ 1,6 kilomet? Nej, det låter feil. Vafan? Fast man säger ju i och för sig 1,6 meter, då måste det ju vara 1,6 kilometer man säger også.. Hmm?
Trött var det jah!


Snart ska jag försöka att sova. Imorgon har vi 50 pax som väntar!
Ska skriva lite inlägg om saker som hänt som kommer komma upp imorgon under dagen :)

Sol! Sol! Sol! :D

Härligt väder idag. Underbart! Ska snart dra till jobbet :)
Hahah! Jag trodde att det var onsdag igår, och förväntade mig att Virre skulle komma klockan sex. Helt plötsligt kommer Noomié :s Jag ba Vad fan gör du här? Hahah!

Ikväll kommer nog några inlägg om vad som har hänt under dagarna, inte viljat sitta vid datan när min älsk har vart här ♥

Christopher Bitter ♥

Hej hej!

Var på Skatten hus i Sandvika imorse med Noomie. Varken hon eller jag hade fått våran skattegrejlapp. Men det löste sig och vi fick den när vi var där bägge to :) Enligt mina beräknar kommer jag får tillbaka ca 5200 :) Som svensk i Norge dom första to åren betalar man tydligen bara 10% i skatt, jag betalade 36%. Så jag är glad för det. Vet precis vad jag ska kjöpa för dom. Absolut inte något onödigt! :) ♥

Imorgon kommer min bejb hit :D Gud vad jag saknar honom! ♥
Denna veckan har gått sjukt fort. Antagligen för att jag har börjat tre nästan varje dag.
Längtar så mycket tills imorgon när jag får träffa min älskling! ♥

Övertrött!

Hahaha fyfan! Jag och Chriss hade nyss skitkul på skype, som ni kanske såg på bilden innan^^ Fyfan vad vi började skratta! Fan vad jag saknar honom asså! ♥

Imorgon ska jag och Noomié till Skattens hus. Ska mötas där klockan tolv. Är nämligen så att ingen av oss har fått besked om skattegrejs som ska komma nu. Så vi ska dit och fråga vad det sysslas med. Jag har ju precis bytt personnumer, så jag undrar om detta kommer bli väldans krångligt. Hoppas inte det!
Ska sola och till banken innan med. Blir inget sova länge här inte ;)

Javel. Nu ska jag duscha en snabbis och hänga mina jobbkläder på tork.

Guten nacht! ♥

HAHAHAHAH! Jag bjuder på denna!


Fixat pass

Var på Svenska abassaden i Oslo förut. Skulle skaffa pass. Satt i typ 2 timmar för att ta det jävla kortet. Tydligen skulle man har bokat tid. Så jag fick vänta tills det var ledigt.
Först när jag kom dit gick jag till en lucka. Sa att jag skulle skaffa pass och gav henne mina papper jag hade. Då började hon tjöta om mammas och pappas personbevis och jag ba Va? Varför ska ni ha det? Hon: Du är väl under arton? Jag ba Nej? Hon Va? Du lillskiten, du ser ut som femton. Jag Öö! Okej? Sen började hon babbla om hur hon önska att hon också såg så ung ut. Jag ba okej. Helt chockad. Javel^^
1150 kostade det fan :O Enligt X-Change blir det ca 1300 kr. För ett jävla pass! Nästan tusen spänn mer än i Sverige :O

Nu ska jag försöka att somna.
Godnatt!

Hemma igen

Nå har jag vart och solat och köpt bröd :)
Mötte mormor när jag gick av bussen, hon skulle till Oslo, så vi stog och pratade tills bussen kom. Hade kommit ett berv till mig. När jag kom upp gick jag upp och hämtade det. Dom hade registerat att jag hade flyttat :S När jag var där sist så sa ju hon att mitt peronbevis var för gammalt :S Men javel. Då slipper jag dra ditt och vara sur ;)
Fått ett brev från försäkringkassan også. Vad har dom att göra med att jag flyttar? Jaja, jag får väl fylla i det och skicka.
Imorgon ska jag till Svenska ambassaden och fixa pass. När det kommer ska jag fixa internetbank!

Jag fungerar inte på morgonen

Hahah, jag är så korkad! Ställde klockan på ti för att åka och sola. Orkade inte gå upp då. Sen vaknade jag elva. Gick upp och tänkte åka och sola. Gjorde mig iordning och gick ner till hållplatsen. Trodde att bussen gick vara kvart. Tänkte ta den som gick tjugotvå. När jag kommer ner ser jag att bussen inte går varje kvart, utan varje halvtimma, därför måste jag vänta en halvtimma tills nästa går, alltså femtiotvå. Så jag gick upp igen. Fattar ni felet?
Bussen gick alltså tjugotvå (varje halvtimma, tjugotvå, femtiotvå, tjugotvå osv..)^^ Vet inte hur jag tänkte när jag gick upp igen asså?
Men eftersom att jag kommer vara där typ tolv och hemma ett igen kanske, måste handla också, så hann jag göra mig iordning nu. Så hinner jag snacka med min älsk sen kanske. Han skulle vara hemma halv två ungefär :)

Jag är glad att jag jobbar kväll asså^^

Uddevalla :)

Sitter på McDonald i Uddevalla helt själv och äter. Redan köpt jobbskor och kära converse :) Blev dyrt, men det behövs verkligen. Dessutom köpte jag någon sprej till tygskor, så får hoppas att dom håller längre än dom andra ;) Gick in på gina tricot med, men jag hittade inget. Hittar aldrig något där längre :( har ju presentkort där.

Dom andra kommer om en timme typ, åkte precis från göteborg. När dom kommer ska vi handla mat och sånt tråkigt ;)

Brun og blid ;)

Jag försov mig imorse med :O Jag skulle ha gått upp sju. När klockan ringde tänkte jag Vila lite bara. Klockan nio vaknar jag av att jag får sms av min babe. Fyfan vilken tur. Annars hade jag inte hunnit sola. Skandal! ;) Men nu hann jag sola i alla fall. Blev sju minuter. Visste ju inte hur starka dom var. Men jag hade kunnat ta längre. Blev inte så mycket färg. Ska försöka att ta mig upp tidigare denna veckan så att jag kan sola innan jobb. Eller efter kanske?

Sitter på bussen till Uddevalla nu i alla fall :) Ska möta moster, mormor och pojkvän där och handla lite. Nya converse!! och nya jobbskor så jag inte halkar runt som bambi på is i oppvasken :P Sjukt jobbigt när man är stressad och måste gå som en snigel därinne.
Denna gången ska jag fråga innan jag köper dom om dom är hala. Nu har jag lixom kjöpt tre jobbskor på sju månader. Onödiga pengar då två av dom är inget jag kommer använda privat. Så det får bli fjärde gången gillt ;)

Hoppas ni har en bra fortsatt dag!
Själv ska jag ha det underbart med min pojke! Ska få massage, min rygg är pain och min axel är typ paj :( Fick massage på jobbet i förrgår och igår. Hjälpte för stunden, men sen blev det värre igen :(

RSS 2.0
Få nagellack för 0 kr

The Slanket

Photobox - 100 foton gratis

Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward]

Club4Beauty.se

Fashionize.se