30/9 - 2 0 1 0 # Detta fick min älsk i present av mig :)


30/9 - 2 0 1 0

Heej :)

Har precis ätit lite mat, ris med majs och broccolisoppa :)

Kollade lite på nyheterna förut och föröskte lära mig lite norska :P Går bättre och bättre med det faktiskt :)


Fan vad jag hatar att man måste ta på sig massa när man ska ut och röka nu när det är så kallt :(


30/9 - 2 0 1 0

Kom tillbaka før en stund sen. Læmnade mitt CV på 2 stællen. Fanns inte så mycket mer dær. Men imorgon ska vi nog åka in till Oslo och kolla runt lite :)
Det ena stællet verkade inte så positivt att det blev något :( Det andra stællet var det inte så mycket prat. Typ "Jag kan ta din ansøkan.. Mmm.. Tack" :P

Men vi får hoppas att det blir något ændå :)

30/9 - 2 0 1 0

Nu ska vi gå. Lycka till till mig :D


30/9 - 2 0 1 0

Jag älskar mitt hår! :D




Dagens outfit


30/9 - 2 0 1 0 # Hjälp! :O

Den här vill man inte ha i sängen :O






30/9 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Har ni sovit gott?

Idag ska jag och Ingela gå runt med mitt CV och dela ut till olika restauranger :) Hoppas att vi får napp någonstans. Bara timanställning räcker ju lixom :)
Jag är verkligen så tacksam med den hjälp jag har fått här! :D

30/9 - 2 0 1 0

Nu är jag sjukt irreterad!

Godnatt!

29/9 - 2 0 1 0

Nu är det 10 minuter kvar tills klockan är 12, vilket betyder att det är nytt datum, så nu måste jag skynda mig att skriva, annars måste jag ändra rubriken ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit och pillat lite vid datan. Jo, just det. Gick bort till Bekkestua och handlade lite mat :) Skönt det var att komma ut och gå lite!
Jag var så korkad när vi kom hem efter det. Jag visste inte vad klockan var. Så jag gör iordning 4 mackor som jag sen trycker i mig. 30 minuter senare knackar Klara på dörren och säger att det är mat :O Tacos, det som är så gott. Så jag fick bara i mig 2 små :( Jag som ville ha!

Jag hann! :D ;)

29/9 - 2 0 1 0

Har ni en sån här? ;) Jag fick 2 st av mamma, dom luktar massa gott :D HAHAHAHAH!


29/9 - 2 0 1 0 # Tuffizen

Tuffz när han var liten. Så jävla sööt!


29/9 - 2 0 1 0

Snart kommer den upp en film med en jätte söt Tuffz. Ska bara installera Windows Movie Maker så att jag kan ta bort ljudet från filmen :P

29/9 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Åhh gud vad ont jag har i magen. Varför blev jag tjej?! :question:

Ska snart hoppa in i duschen, efter det blir det fan brun utan sol asså ;) Hahahah!

29/9 - 2 0 1 0 # Ny design! :)

Äntligen! Hahahah, efter så mycket jobb och pill blev den inte såå bra :( ^^ Men det var första gången för mig. Jag lär mig mer med tiden :)
Ni ser antagligen inte den nya designen än, men när ni gör det, säg gärna vad ni tycker och vad som kan ändras :)

Nu ska jag kolla på Scrubs och försöka sova.
Godnatt!

28/9 - 2 0 1 0 #4

Nu har jag suttit här i några timmar och försökt att göra en ny bloggdesign, men jag kommer fan inte på något. Gjorde typ tre grejer, sen tog det stopp :( Jag vill ha bra fantasi!
Jag slutar nu i alla fall, kanske fortsätter imorgon, om jag kommer på något då vill säga ;)

28/9 - 2 0 1 0 #3

Ska bara kolla om det funkar med smileysen jag la in

:) :( ;)

28/9 - 2 0 1 0 #2

Det blev inget städande igår, låg ju i sängen hela dagen. Så nu ska jag äta frukost, sen ska jag städa, tvätta och vika tvätt. Jippie!

Sen ska jag nog fixa lite till med bloggen också

28/9 - 2 0 1 0

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen.
Ringde förut och kollade om det fanns något jobb denna eller nästa vecka, men det fanns det inte. Fan också!
Jag får väl sätta mig och söka mer jobb någon dag!
Dom senaste dagarna har jag vart så himla slapp. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har inte ork till något. Bara ligger här nere i min säng och sitter vid datan. Väldigt kul!

27/9 - 2 0 1 0 #3

Desperate Housewives säsong 7 börjar nästa Tisdag på Kanal 5 21.00. Jag kommer inte ens kunna se det


27/9 - 2 0 1 0 #2

Se hur brun jag var i somras! Ge mig färgen tillbaka!


27/9 - 2 0 1 0

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag. Fast min älsk väckte mig kvart i nio när han skickade ett sms, men jag somnade om

Igår när jag gick hem från hållplatsen låg det snö på marken, trodde jag. Det var någon som hade tvättat bilen så det var skum. Hahahah jag ba wtf?!

Vet inte hur dagen ser ut idag, ska duscha i alla fall och städa behövs med Ska ringa och kolla om det finns jobb denna veckan med..

26/9 - 2 0 1 0 #2

Kom fram för en och en halv timma sen typ. Gick upp och sa hej, kollade lite på tv. Sen gick jag ner till mig och gjorde lite ris

Jag fick lite norska böcker av min söta kusin Klara, så jag ska börja läsa dom nu

Och med det säger jag godnatt!
Hörs imorgon!

26/9 - 2 0 1 0

Hej!
Jag har ju inte skrivit här på några dagar, så nu kommer allt.

23/9 - 2 0 1 0
Mamma och Chriss kom och hämtade mig på Centralen när jag kom dit. Dom hade köpt hårfärg till mig innan, men jag ville inte ha den färgen (dessutom var den alldeles för dyr) så vi åkte till Ica Maxi och kollade där. Eftersom att jag blev nöjd förra gången jag färgade håret ville jag ha samma igen, choklad. Självklart fanns inte den i Schwarzkopf Brilliance som jag köpte sist. Så efter typ 10 minuter efter att ha letat och letat efter en fin färg, hittar jag den jag vill ha. Jag tänker mig inte för och halvskriker glatt "Choklad!". HAHAHAHA! Tur att det var ganska sent och inte många som var där då! Det var i alla fall Schwarzkopf, mina favorit hårprodukter, inget annat får beblanda sig med mitt hår Så mamma körde hem mig och Chriss till oss, sen färgade vi håret. Det blev gansk mycket mörkare än jag hade innan, men med lite brun utan sol så blev det massa bra!


24/9 - 2 0 1 0
Grattis Tessan! :D
Jag och Chriss åkte till Backaplan och skulle köpa present till Tessan och lämna tillbaka hårfärgerna. Vi åkte först till Cervera för att köpa presentkort. Sen in på Kicks för att lämna tillbaka hårfärgerna. Som tur var kände hon i kassan igen Chriss från dagen innan, annars hade det nog inte gått! Sen gick vi till Systembolaget för att köpa ett presentkort. Chriss smarta idé Hon fyllde ju 20 så det borde vart självklart! Jaja, sen åkte i hem och gjorde oss iordning för feest.
Halv 5 åkte vi till Centralen för att plocka upp Alex och Sofia som också skulle till Tessan. Ställde mig på en parkering och väntade, gick ut och tog en cigg. Så ser jag en tjej med neongul väst. Parkeringsvakt! Så jag gav ciggen till Chriss, satte mig fort som fan i bilen och körde ett varv runt parkeringen, då såg jag Alex och Sofia så jag stannade där dom stog, sen kom Chrissan med. Var ganska mycket kö till Varberg, åkte en ganska dum tid.
När vi kom fram typ 5 över 6, vi skulle vart där 6, så ba "fan vad tidiga ni är" Hahahah, som jag stresskörde.
Sen rullade det in folk och festen började.
Vid 10 gick jag i i köket, öppnade en öl, ställde den på bordet, satte mig på golvet och typ halvsov. Då kom Chriss och bar in mig i Tessans rum. Usch, hemskt avslut! Sjuk, ätit lite, snusa för tredje (?) gången, shotta = Ingen bra blandning!
Vid 2 vaknade jag av att någon stog och skrek i hallen att någon hade tagit hans skor, hahaha! Stackarn!

25/9 - 2 0 1 0
Vaknade halv 8 tror jag, av att tjejerna i Tessans rum tjattra som faan^^ Men jag låg kvar en stund i sängen, mådde piss verkligen! Sen gick jag upp, la mig hos dom. Efter  en stund blev det städning som gällde. Hjälpte till att torka lite disk och soppa golvet. Sen la jag, Tessan och Chriss oss i soffan och kollade på Biggest Looser Sverige. Jessica låg och sov i Tessans rum, hon skulle jobba natt. Halv 1 väckte jag Jessica och frågade om hon skulle åka med oss hem. Det skulle hon, så Chriss körde till Kållered och jag resten. Tessan ringde efter vi åkt en bit och sa att hon borde åkt med för att hon skulle jobba tidigt nästa dag. Men vi hade ju åkt en bit så det var ganska onödigt att åka tillbaka. Så hon skulle ta tåget 2 timmar efter. Jag och Chriss stannade på Mc påvägen hem och köpte med till mat. Var ju så hungrig och det var ju såå gott! Sen åkte vi hem och myste och kollade på film.
Runt 7 hämtade vi Tessan på San Remo, hon hade beställt pizza. Så vi åkte till Maxi och köpte dipp medans den skulle bli klar. Sen åkte vi hem och kollade på Idol på Tv4Play. Sen Norbit som gick på Kanal 5 När den var slut gick vi alla och la oss.
Kändes inte som att var det min dag idag. Var hur grinig som helst kändes det som

26/9 - 2 0 1 0
Vaknade 12. Asskönt att få sova ut lite! Fick frukost på sängen av Chriss! Så packade jag lite, sen la vi oss och kollade på Idolrepriser.

Jag älskar dig Chriss! Förlåt för mitt humör!

23/9 - 2 0 1 0

Just nu sitter jag på bussen hem till Göteborg
Usch, min näsa är helt igentäppt och rinner vartannat Fast jag jobbade förut ändå, fick snyta mig typ varje kvart eller något, men det gick. Fast jag fick gå lite tidigare än alla andra ;P

22/9 - 2 0 1 0

Hejsan!
Idag har jag jobbat, men det gick inget bra. Var himla klumpig! Så har jag blivit massa förkyld i näsan med
Imorgon ska jag i alla fall åka hem till Göteborg efter jobbet. Party på fredag, Tessan fyller år Nu ska jag nog vila lite och kolla på Scrubs med en toarulle.
Hoppas ni mår bättre än mig!

20/9 - 2 0 1 0

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har väl sovit sådär, vaknat ett par gånger och nu är jag massa förkyld i näsan med Ska nog hoppa in i duschen snart och sen brun-utan-sol. Jag är ju likblek nu!

19/9 - 2 0 1 0 #2

Nu ligger jag i sängen. Kom hit för en stund sen. Fy för att få upp dom väskorna för backarna. Jag höll på att dö, fick ingen luft.
Ska försöka sova nu. Känns som att jag inte sovit på flera dygn.

Godnatt!

19/9 - 2 0 1 0

Sitter på bussen till Norge nu, segt. Jag börjar bli åksjuk

Är bara 3 timmar kvar. Jippie! Sen får jag vänta på nästa buss i en halvtimma typ. Jag har 5 väskor med mig. Kul att släpa upp dom för backen sen

18/9 - 2 0 1 0

Idag fyller min älsk år Vi är hemma hos André nu och typ öö.. Han sitter vid datan och jag och älsk ligger i sängen och gosar ^^ Men André gick så jag fick tillfället att ta datan.
Var hemma hos Chriss förut med hans familj. Fick mat och tårta Han fick ölspelet av mamma så vi började spela det efter en stund, sen drog vi hit och fortsatte. Nu vet jag inte vad som händer :P

17/9 - 2 0 1 0 #2

Sitter på bussen hem till Göteborg nu. Åkt i en och halv timma nu, bara två och en halv kvar Jag är massa hungrig och röksugen nu. Är i alla fall i Sverige nu. Så jag kan messa, men ingen svarar. Suck!


17/9 - 2 0 1 0

Kom hem från jobbet för en stund sen. Idag var det lika många gäster, men gick mycket bättre än igår! Tur det.

Idag ska jag åka hem till kära Göteborg Älsk kommer och hämtar mig på centralen, hoppas han kommer i tid denna gången
Men jag måste fixa lite innan, åker om 2 timmar.

Ha det gött!

16/9 - 2 0 1 0 #2

Kom precis hem från jobbet. Usch vad trött jag är. Det var kaos idag.
Vi skulle sätta fram förrätterna på bordet innan gästerna kom. Det var jag och två till som var i en sal med 48 pers. När vi tagit ut dom förrätterna som fanns fattades det 23 stycken Så vi gick in till köket och sa det. Kärringen ba: "Det är omöjligt." Då blev jag riktigt irreterad. Jag hade räknat 4 gånger innan vi gick till köket för att kolla så det var rätt. Så säger hon så. Dumma tant! Men det löste sig efter en stund.
När alla 700 gästerna kom, kom nästa problem. Alla fick inte plats. Dock vet jag inte hur detta löstes, om det nu gjorde det^^

16/9 - 2 0 1 0

Godmorgon gott folk! Idag börjar jag 11.00

Okej, såhär ligger det till; jag är i Norge. Hela denna vekcna har jag jobbat. Nästa vecka blir det tisdag och onsdag. Jag svarar inte på onödiga sms, för det kostar 99 öre för mig att skicka. Jag tar inte emot samtal, kostar 1.69 kr per minut för mig. Jag kommer att stanna i Norge ett tag. Jag vet inte hur länge, men kanske ett halvår eller något sånt.

Och Andrea, jag sov igår när du skrev till mig på msn, jag somnade när jag kollade på Scrubs och glömde logga ut Och nu vet du varför jag inte svara när du ringde också, om det var du?

15/9 - 2 0 1 0 #2

Sitter i soffan och kollar runt lite på internet. Jag har världens halsbränna och det känns som att min mage till hals fräter sönder  Blöö, jag orkaar inte. Men jag ska nog gå ner snart och ta något att äta så det försvinner för en stund. Dessutom är jag täppt i ena näsborren och har ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk nu, när jag ska jobba och allt.


Det gjorde ont..

15/9 - 2 0 1 0

Kom precis hem en trött Elliz från jobbet. Sitter och äter en macka, sen ska jag hoppa in i duschen.
Sen måste jag tvätta och sätta igång diskmaskinen med.. Suck!


Idag har jag vart tillsammans med min älsk i 6 månader! Tänk att han har stått ut med mig så länge

12/9 - 2 0 1 0

Så trött på att komma på rubriker till varje inlägg. Så nu blir det såhär..

Jag orkade inte åka hem till Sverige denna helgen, så i fredags kväll begav jag mig till Oslos bussterminal för att möta upp min älsk, som suttit på en buss och fånat sig i fyra timmar ;) Hahahah han är så störd! Vi gick typ och la oss direkt när vi kom hem igen. Klockan var väl tjugo över tio eller något och min älsk var trött efter bussresan.
Under helgen har vi; promenerat till Bekkestua i äckligt regn, spelat spel, spelat tv-spel, kollat på "8 Mile" och myyst! Så det var en ganska soft helg!
Men han åkte hem förut :( Åkte med han till terminalen och sa hej då.

Jag älskar dig Christopher Lorenzo Bitter! ♥


Jag saknar alla därhemma! Hoppas att ni har det bra :)
Nästa helg kommer jag hem för då fyller min älsk 20 år, stoor pojke juu ;)
Helgen därefter fyller Tessan 20, då kommer jag också hem :)


Måste säga att det känns inte alls bra att bo hos någon utan att betala något. Självklart kommer jag ge dom så mycket jag kan när jag får lön, när det nu blir :/. Men att inte ha några pengar och behöva fråga om man får låna när jag redan är skyldig massor känns.. Usch!
Jag vill ha lön nuu!!

Aaaaaw!! <3









Fick denna av min fina pojke <3

Hejsan :)

Jag åkte då tillbaka till Norge i søndags. Var hær runt 8, då var jag ganska trøtt så jag gick och la mig kort dærefter. Igår jobbade jag. Sjælva serveringen gick bra, men att fatta vad dom sa var lite smått jobbigt. Men det gick. Jobbade æven idag. Samma sak, serveringen gick bra, men mindre bbra med språket. Jag hoppas verkligen att jag lær mig fort. Gørjobbigt ju!
Blev æven så att jag ska jobba måndag - fredag næsta vecka :D Men inget mer denna veckan dær ænnu vad jag vet.
Hoppas att jag får mitt personbevis snart med, så jag kan fixa norskt personnummer och bank, så jag kan få løn, det vill jag gærna ha ;) Det måste vara klart inann den 15:de!

Hahhaha! Jag oh Nore hade himla kul igår nær vi skulle gå och handla. Han "gungade", på ett snøre på en gren, runt trædet, så ville han att jag också skulle prova. Efter lite om och men gjorde jag det. Usch det var inte kul, trodde jag skulle ramla av^^ Nær jag fick stopp åkte jag in i trædet, fast det var ingen hård smæll då, bara lite nudd :P Efter det sa han typ 10000000000 gånger, "Var det kul" (tror jag, något sånt). Så jag blev irreterad och putte in han i buskar ;P Åh jag ær så snæll kusin :D

Hellu!

Var på centralen typ 10 över igår. En kvart senare kom min kära pojkvänn och hämtade mig. Dumma honom! Det var ju fan iskallt :(

Förut när jag packade var det 2 små pälsbollar som ville följa med :)




På bussen

Sitter på bussen påväg hem till Sverige. Gött med internet på bussen :D
Fick åka genom tullen förut, alla fick ta sina väskor och gå ut ur bussen. Så skulle en hund lukta på väskorna. Gud vad rädd jag var, gillar inte okända hundar :P
Sitter här och smaskar godis :) Gott!
Det är planerat att vi ska vara i Göteborg 19.00, men blir nog lite senare på grund av tullen :(
Min fina pojke kommer och hämtar mig på centralen :) Så sneallt!

Ska ju åka tillbaka till Oslo på söndag, blir ett jävla åkande fram och tillbaka här :p Får köpa ett sånt kort så man åker billigare..

Nämen nu ska jag kolla vidare på nätet ett kolla på Scrubs eller något kul :D

Dom små sötnosarna..

..var här igår igen, men utan sin mamma :/






Godmorgon everybody :)

Godmorgon, sovit gott? :) Jag har sovit sådär. Vaknade som vanligt innan klockan ringde. Visst är det skönt att inte vakna av ett jävla liv, men man vill ju sova dom där extra minuterna ;P
I alla fall. Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt (vaknade halv 9 typ) är för att jag ska åka hem idag, bussen går halv 4, så har haft lite att göra, duscha håret, packa, gå ner med det som ska vara kvar, komma på vad jag ska ha med mig tillbaka hit igen på söndag, och sen ska jag och Ingela gå och fixa skattekort. Så att jag kan få min lön :P

Jag låg och halvsov igår när jag och Ingela kollade på "Luftslottet som sprängdes" :( Så jag hann inte sätta mig vid datan innan jag somna. Så här kommer bilden jag sa att jag skulle lägga upp igår :)


Och den här låten tillängnar jag min fina pojke ;)

Bara min älskling som förstår detta ;P




Det går bra nu!

Jahopp, idag var jag och skrev in mig på Personalhuset här i Norge. Typ ett vikarieföretag där som sms:ar när man ska jobba, fick prata med en som kunde svenska, tur! Sen har vi vart i stan och letat efter skor och byxor. Hittade ett par byxor, men skor gick åt helvete. Var inte hur många butiker som helst. När jag hittade fanns inte min storlek. Typiskt!
Imorse var det en som ringde och frågade lite saker. Kom fram till att jag skulle provjobba på måndag och tisdag :D

Jag och Ingela virrade även runt i typ 3 BikBok butiker och försökte hitta ljusrosa velourdress i sx. Hittade endast en tröja, så jag bestämde mig för en annan färg istället. (Bild kommer sen)


Jag slår vad om att bara för att jag skrivit detta nu kommer det gå åt helvete!

Irreterande!

Skulle söka jobb, så fyllde i massa frågor, vissa frågor kom två gånger :S Tog la typ 20 minuter att fylla i, sen när jag är klar, nä då går det inte att skicka! :@
Då blir man ju lite smått irreterad!


Godmorgon everybody :)

Vaknade för en timma sen. Har ätit frukost, kollat runt lite på nätet och så :)
Det är göörfint väder här. Ska nog ut och sätta mig på balkongen tror jag :) Försöka få lite färg i ansiktet ;)
Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Just nu är jag ensam :(


RSS 2.0
Få nagellack för 0 kr

The Slanket

Photobox - 100 foton gratis

Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward]

Club4Beauty.se

Fashionize.se