31/10 - 2 0 1 0

Inatt klockan 3 ska man ställa om klockan. Den ska bakåt en timma, vilket betyder att man får sova en timma extra :D

Glöm inte detta nu! ;)

Goddag!

Kom precis hem från jobbet. Lite kaos idag. 20 minuter innan gästerna kom, började vi bära ut mineralvatten, läsk och bröd. Hann vi? Nej! Hmh. Men sen gick det bra :)
Åt dessert med ;)

Godnatt!

Kom hem för en stund sen med pojkarna :) Gjorde korv och makaroner och nu är det dags för mig att sova. Ska jobba imorgon :)
När vi stog och väntade på bussen var det 2 tjejer som kom fram och frågade om dom fick låna en tändare. Dom var utklädda till björnligan^^ Gud vad vi skrattade!


Godnatt! Sov gott!

Roligt?

Jag måste verkligen slua att säga "Det var roligt". Kul! Kul heter det. Roligt betyder lugnt på norska. Det passar inte alltid in.

Typ när vi gick vilse. Då sa jag efteråt "Det var ju lite roligt". Men det var det ju verkligen inte!^^

Nu åker jag..

och möter snyggingarna på bussterminalen :D

8 timmar!

Kom precis på att jag inte ätit på 8 timmar. Jag är inte ens hungrig :S Men jag äter yoghurt nu, min energi börjar ta slut.

Fick precis sms av älsk. Det har hänt en olycka, så dom kommer bli försenade :(


Gick in till Klara förut, hon satt och blåste såpbubblor. Hur längesen var det inte man gjorde det? :O Självklart var jag tvungen att pröva ;)

Ont i ryggen!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Tog bussen till Bekkestua och gick hem :) Motion!
Tror att jag behöver träna ryggen också en hel del, har sjukt ont i den nu!

Vi hade dukat klart 2 timmar innan gästerna kom. Så vi satt och prata allihopa, kom in på översättningar norska-svenska. En kille berättade att i början när dom var här gick dom runt och skrek "bira bira bira bärs bärs bärs". Uttalet av bärs i Norge betyder bajs^^ Så pratade vi om disneyfigurer och sånt. Hahah, det var en rolig stund!



Tänkte vila lite nu, men jag måste städa innan boysen kommer. Ser ut som ett helvete. Så kan det inte se ut när min pojkvän ska komma hit, då kanske han inte vill flytta ihop med mig ;)

Nu ska jag städa och lyssna på musik. Hoppas ni kommer ha det roligare än mig :D


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag :)

Ska snart gå ner till bussen. Idag blir det första jobbdagen med dom nya skorna, hoppas att dom är bra. Svårt att känna i en affär om dom kommer sitta bra i 4 timmar på jobbet lixom. Jag hoppas på det bästa!
Bättre än ballerinorna i alla fall, fick massa skoskav och dom satt lite slapp. Nu kan jag röra mig smidigt ;)


Ha en bra dag!

Godnatt :)

Nu ska jag sova!
Hörs imorgon

Möööhp!

Blir ingen halloweenfest den 6 november. Tur det kanske, hade ingen bra klädsel-idé och inga pengar till det. Men fest blir det antagligen, några pers hemma hos Andrea och Niklas och mysa :)

Satte precis på en film, den är jättedålig och jag orkar inte gå fram och byta :(

Hjälp! :|

När jag gick ut nyss för att röka kom Nore helt plötsligt och ba "hej". HAHAH! Fatta om jag blev rädd!^^

Börjar änna falla mig i smaken :O

Slipknot - Dead memories




Slipknot - Before i forget

 

:O


Jag vill ha!


Hemma igen!

När vi kom till Bekkestua tyckte Ingela att jag skulle gå in till restaurangen där jag lämnade in mitt cv. Han skulle ju ringa mig i måndags, men han gjorde inte det. Så jag gick in, pratade med honom. Han hade inte kommit så långt än, han skulle fylla i vaktlisterna, så skulle han ringa mig på måndag eller tisdag nästa vecka. Men han tyckte att det var bra att jag kom in och checkade läget :)

Efter det gick jag till en skoaffär och letade efter nya jobbskor. Jag hittade ett par :) Halva priset var det med!
Inte dom snyggaste, men bekväma :)








Just nu ligger jag i vardagsrummet och äter sån här. Såååå goooood! Ett måste om ni åker till Norge ;)




Ska snart hoppa in i duschen!

Godmorgon!

Jag vaknade halv 10, försökte somna om till halv 11. Men det gick inte så jag gav upp!

Ska till Bekkestua om en stund med Ingela och handla lite :)
Ska kolla på nya jobbskor med. Jag hade såå ont i knät igår när jag jobbade :(

Vad ska ni hitta på idag?

Bh problem!

Hmm, när jag skulle byta om efter jag jobbat klart märkte jag att halva bröstvårtan var utanför bh:n. Dags att köpa ny kanske? ^^
Någon som vet vart man kan köpa snygga i storlek 65d / 65e ?

Jag är klantig!

HAHAH! Förut när vi skulle ställa fram förrättstallrikar, innan gästerna kom. Ja, jag tog 3 stycken. När jag reste mig upp kom den ena under stolen, jag tappade den och det kom mat över hela golvet. Jag skojjar inte, det flöög :O Så jag fick gå och hämta soppborste och borsta upp, men det kom en snäll städerska och sa att hon kunde göra det så att jag kunde gå upp och hämta en ny tallrik :)
Jag gick upp och skulle hämta en ny tallrik. Jag pratade med kocken, men han hade inte tid att göra en ny. Men en annan servitör sa att jag skulle prata med Monica, så jag letade rätt på henne och frågade vad jag skulle göra. Hon sa att jag kunde ta en tallrik från ett bord där uppe. Så jag gjorde det. Och när jag kom ner, nä då behövdes den inte^^ Blir man inte lite trött ibland? ;)

Varm choklad! ♥


Kom hem för en stund sen..

.. från jobbet. Idag var en bra dag, fast som började mindre bra!
Bussen var som sagt 11 minuter sen till min hållplats och mer blev det därefter. Jag var framme på hållplatsen ungefär 20 över, på 10 minuter skulle jag gå till jobbet, byta kläder och hinna röka. När jag var framme på jobbet, kom jag inte in, dörren var låst :S Som tur var kom det 3 tjejer som skulle gå ut, jag smet in när dom gick ut. Sen när jag var inne och skulle gå upp till restaurangen, då var den dörren också låst. Så jag tog upp mobilen och tänkte ringa Monica, men så kom jag på att jag kan ju ta hissen! Jag är så smart!
Jag stressade som fan och blev bara 3 minuter sen :)

Hahahaha! Jag och en tjej gick vilse förut^^ Vi tog en rökpaus. När vi var klara kunde vi inte gå igenom den vanliga dörren, för det satt gäster där. Så vi fick gå en annan väg. Varken hon eller jag har gått där innan. Så vi sprang upp och ner, tog hissen upp och ner, ryckte i alla dörrar som fanns. Efter ett tag kom vi till ett ställe där jag kände igen mig. Vi skulle bara gå igenom dörren. Men den var låst! Vi skulle lixom bara rakt fram. Så vi fick fortsätta och leta efter en väg. 10 minuter senare kom vi ut vid in/utgången, så det var bara att gå upp för trapporna så var vi äntligen där! :D Jävla labyrint ju :S
HAHAH! Jag gick och skrattade hela dagen åt det^^




Hur har eran dag varit?

1970673 Godmorgon! Sitter på bussen nu, de...

1970673 Godmorgon! Sitter på bussen nu, den är 11 minuter sen. Hoppas jag kommer i tid! Jag har sovit massa bra inatt. Inte vaknat en enda gång:D Ha en bra dag!


Internet slutade att fungera:( så nu ska j...

Internet slutade att fungera:( så nu ska jag smörja in mig i brun-utan-sol, sen ska jag kollar på scrubs.

Godnatt! Hoppas ni sover gott!


Det kallas kärlek! Fattar du nu?! :D

Jag älskar dig Christopher!




Lägg ner bruden. Du vet nog vem du är ;)


Kallt!

Nu har jag duschat och känner mig massa fräsch :) Dock blir det vara brun-utan-sol i ansiktet, det är så sjukt jävla kallt här. Mina naglar är blåa och mina fingrar är stela av köld :O Kanske benen också, jag får se. Jag hatar verkligen när det är så kallt så man fryser när man har tjocktröja på sig! Brrr!
Funderar på att sola nästa gång jag kommer hem. Den bus jag använder nu, tar flera timmar innan den går in i huden, ganska mycket jobbigt!

Sitter och kollar på halloweenkläder jag och Chriss :P Vad sägs om den här? ;)

(Klicka på bilden för att komma till Buttericks eller klicka här)



Jag undrar dock om den skulle passa mig^^ Men det är ju rosa på den, så vore ju konstigt om jag inte gillade den da ;)

Duschen!

Nu har jag precis ätit middag, korv med mos. Massa gott! :D

Så nu ska jag ta en cigg och sen in i duschen, efter det blir det brun-utan-sol. Behövs A LOT!!

test

test


Mer trafik till din blogg!

Båda sidorna är helt gratis att använda! :)





Kom precis hem

Slutade för en timma sen typ. Tog bussen till Bekkestua för att köpa mjölk och halstabletter. Sen gick jag hem därifrån. Och nu sitter jag och äter :)

Förövrigt har min dag vart jättebra! Fick ett nytt smeknamn "Telenor", hahah!



Hur har eran dag varit?

26/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Har ni sovit gott?

Ska gå till bussen om några minuter så att jag kan jobba :D

Hörs sen!

25/10 - 2 0 1 0

Hej!

Arbetsintervjun gick inget bra, dom ville ha någon med mer erfarenhet. Men men, som någon sa, det kommer fler chanser :)
Han har inte ringt från restaurangen i Bekkestua heller, så jag tar det som ett nej. Blir så irreterad när folk säger att dom ska ringa, så gör dom inte det. Hellre att dom ringer och säger "nej, du får inte jobba här" än att jag går runt och väntar en hel dag när han kanske redan har bestämt sig! Suck..


Aja, imorgon ska jag jobba i alla fall. Massa skönt! Orkar inte gå hemma hela dagarna :(
Fick även min lön idag, så jag var och handla lite förut, kändes skönt att handla för sina egna pengar, som man har tjänat själv :) Dock glömde jag mjölk och yoghurt, så jag får köpa det påvägen hem från jobbet imorgon. Kommer jag säkert glömma^^


Nu ska jag kolla på DH och försöka bli lite trött så att jag kan somna hyffsat tidigt idag i alla fall ;)

Godnatt!

25/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Ätit frukost och kollat på ett halvt avsnitt av Desperate Housewives, somnade efter jag såg halva igår. Har ett kvar, men det sparar jag till ikväll :)
Tänkte köpa ett busskort på bussterminalen igår, men dom hade inte det :S Så jag ska gå ner till Mix här i närheten och kolla om det funkar idag (funkade ju inte i torsdags)

Klockan 3 idag ska jag på arbetsintervju. Innan det ska jag hinna:
  • Borsta och platta håret
  • Köpa busskort
  • Välja kläder
  • Kolla på eniro vart det ligger
Men det hinner jag nog :)


Vad ska ni hitta på idag? :)

24/10 - 2 0 1 0

Idag fyller Simba år. Grattis till honom!:D 11 år blir han, massa gammal. Hoppas han blir 11 till! Var uppe hos pappa förut, så gav jag honom lite skinka och avmaskning;) han hade tydligen spytt några gånger. Jag åt en 2 år gammal daimtårta också:p hoppas inte att det gjorde något^^

Sitter på bussen till Norge nu. Massa tråkigt. Dessutom kunde inte älsk säga hejdå. Han mådde massa dåligt:( hoppas han blir bättre. Han och John ska ju komma till Norge på höstlovet, massa mysigt!:D Dock kommer det nog bli en del jobb, men jag slutar ju hyfsat tidigt, så hinner ju umgås lite i alla fall:)

Det finns inget internet på bussen så jag får skriva på mobilen:p

23/10 - 2 0 1 0 # Mobilblogg

Åkte hem för en stund sen. Åt frukost och gosade med mina pälsklingar:) Nu sitter jag med Chriss på bussen påväg hem till mormor:)

Jag mår inget bra idag..

23/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Chriss ligger fortfarande i sängenoch slappar. Latmasken! ;)
Ska snart åka hem och ringa mormor sen ska jag åka hem till henne och hämta ett par jeans som hon har sytt in till mig :) Sen blir det hem och ha mys, då ska jag fan se Desperate Housewives, blev ju inget med det igår :(

Det regnar ute, har ingen lust att gå nu, men jag har verkligen ingen lust att åka til henne sent och gå ensam i mörkret :O

Hoppas ni har en bra dag! :D

22/10 - 2 0 1 0 # Mobilblogg

Sitter på bussen hem till älsk nu:) vi ska softdricka lite med André. Jag har ju blivit förkyld igen, så jag får ta det lugnt så att jag kan jobba nästa vecka. Jag ska sova hos han efter så ska vi kolla på Desperate housewives:D mysigt!

Vad ska ni hitta på ikväll?:)

22/10 - 2 0 1 0 # Mobilblogg

Sitter på bussen just nu, påväg hem till kära göteborg:) Det har snöat massor här jag är nu. Hoppas det ses bättre ut i Göteborg! Är framme om 1 timma och 40 minuter ungefär. Min Chrissoliz kommer och hämtar mig på centralen på sin lunchrast, så snällt!:d :love:

22/10 - 2 0 1 0

Godmorgon :)

20/9 - 2 0 1 0 # Ers Nåd!

Jag och Vincent spelade Röj-flaggor på msn.
''

Gissa vem som vann! :D :D :D

20/9 - 2 0 1 0 # Nu snöar det här med :(

Jahopp, trevligt? NEJ! Jag hatar snö. Det blir så kallt och blött!
Nu hade jag gärna vart en björn och gått i ide i några månader ;)

20/9 - 2 0 1 0

Jag letade efter en låt igår, men jag kunde verkligen inte komma på vad den hette. Så nu helt plötsligt började jag typ sjunga på den och ba :O det är ju den :D


21/10 - 2 0 1 0

Hej hej. Idag har vart en bra dag :) Jobbade massor, var klar med att duka av mitt bord först ;) Och jag hjälpte inte slappfisen, bara för att jävlas! Jag är så snäll :D Men jag hjälpte faktiskt alla andra.
När vi var klara där nere gick jag upp och hjälpte till att duka av där. Usch jag har så ont i ryggen nu :(
Efter jobbet åkte jag till Bekkestua och lämnade mitt cv på en restaurang. Han ville ha en mer erfaren, men han skulle ringa på måndag.

Fick min lönespec idag med. Tror dock att jag fått för lite i timlön, men jag frå prata med chefen på tisdag. Han sa att jag skulle få mer för att jag har utbildning..


Jaha, då var det åttonde gången jag laddar ner Spotify :mad:



Pharma Optic


19/10 - 2 0 1 0

Hej. Jobbat idag. Sen gick jag och Ingela till ett ställe där jag lämnade in mitt cv. När vi kom hem spelade jag tv-spel. Sen duschade jag och smörjde in mitt ansikte med brun utan sol, och nu rinner mina ögon.
Min oitressanta dag.

18/10 - 2 0 1 0

Inte min dag idag.. Tappat ett glas och en flaska med lite vatten i. Men till mitt försvar var jag sjukt irreterad! När vi började, kl 10, var det typ bara jag där. Sen när resten kom försvann alla utom en lika fort igen. Så hon och jag började duka själva. Efter ett tag kom dom andra, när vi hade gjort en hel del.
När gästerna gått och dom flesta dukat av en del på borden var det en som hade typ allt kvar, så jag "hjälpte" henne, då börjadee hon stå och prata med några.

Åh skitdag!

18/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Godmorgon. Usch, jag är så trött!
Funderar på om jag ska flytta sängen till vardagsrummet istället.. Mitt sovrum ligger nu under deras matsal, och när dom flyttar på stolarna på morgonen gör det riktigt ont i öronen, inget man vill vakna till!
Men jag får se..

Ska jobba idag :) Börjar 10, jag får ta bussen kvart i nio, så är jag där 40 minuter innan jag börjar! :thumbdown:

18/10 - 2 0 1 0 # Godnatt!

Nu ska jag sova. Själv :(

17/10 - 2 0 1 0 # Bloglovin!

Följ min blogg på Bloglovin!

bloglovin


17/10 - 2 0 1 0


Bli medlem här och få mer besäkare till din blogg!


17/10 - 2 0 1 0 # Kolla vad jag fick av min pokvän i fredags! :love:

Såå fiin! Jag älskar verkligen orkideer! ♥

 


17/10 - 2 0 1 0

Dom åkte hem för någon timma sen :( Men helgen har vart kanon! Riktigt mysigt! Jag är så glad att min föräldrar, trots att dom är skilda, kan umgås med varandra! :D

Dom kom typ halv 9 i fredags, så vi satt uppe en stund och prata alla, sen gick jag och Chriss och la oss.
Igår gick vi alla ut och gick. Det kändes skönt! Var ett tag sen jag var ute och gick.


Kommer kanske upp en himla rolig video på Chriss sen, ska fråga han först bara om det är okej ;)


Efter dom åkte började jag göra iordning lite här. Jag vet typ inte vart jag ska börja ^^ Så himla mycket skit.
Men nu ska jag ut och ta en cigg och samla nya krafter och ork till at fortsätta med att röja här!

16/10 - 2 0 1 0 # Söta lådmongon! ♥

 

 

 

 


15/10 - 2 0 1 0 # Tuffz! ♥


15/10 - 2 0 1 0

Kom precis hem efter att ha vart på stan i några timmar och lämnat ut mitt cv. Det gick väl sådär :/

Påväg hem förut såg jag brevlådan och kom att tänka på när mitt bankkort skulle komma och om det kom på posten eller om jag skulle till Nordea och hämta det. Så Ingela kollar i brevlådan, och där i ligger ett brev till mig med kortet i :D Så nu har jag det med, behöver lite pengar på det också^^


15/10 - 2 0 1 0 # 7 månader! :love:

Idag har jag vart tillsammans med min älskade pojkvän i 7 månader :D :love: Och mer ska det bli! ;)


15/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Gick upp för 2 timmar sen typ. Trött var jag. Men upp skulle jag. Idag ska nämligen jag och Ingela åka och lämna utt mitt cv till lite olika restauranger :D Hoppas jag får napp någonstans.
Jag är väldigt nervös idag. Kommer ni ihåg när jag var på arbetsintervju i måndags förra vecka? I alla fall så skulle han ringa idag och säga om jag fått jobbet eller inte.. Jag hoppas verkligen!

Jag längtar tills ikväll! Då kommer mamma, pappa, bror, mormor och pojkvän! :D Jippie!

15/10 - 2 0 1 0 # Eminem!

Eminem är min absoluta favoritartist asså!
Så här får ni en rolig video. Intervju i Tyskland.
Min älsk skickade den för några veckor sen :D


14/10 - 2 0 1 0 # Jävla skitSpotify!

Man kan ju inte städa utan att lyssna på musik. Inte jag i alla fall. Så jag skulle starta Spotify. Då kom det upp något meddelande där uppe, kommer inte ihåg vad det stog. Men jag var tvungen att installera om det i alla fall.. FÖR SJUNDE GÅNGEN! Vad är det för fel?! :mad:

:thumbdown:

14/10 - 2 0 1 0 # Dammsuga?

Nu (!) ska jag ta itu med städningen :P
Hmm.. Jag funderar på om det är någon idé att dammsuga? Dom kommer säkert ändå gå in med skor när dom kommer med möblerna. Kanske ska dammsuga lite?
Jag får ser hur jag gör efter jag har plockat undan lite.
Åh! Jag orkar inte, men det måste göras. Kul!

14/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har verkligen jag. Vaknade inte en enda gång inatt! :D Det händer inte ofta..

Jahopp, just nu skulle vi suttit i en bil påväg till Tyskland. Men nej, så blev det inte. Folk hoppade av. Tråkigt! Hade vart himla skojj da!
Bara för detta måste jag städa idag. Hade jag inte behövt om jag var påväg till Tyskland nu ;)
Ser ut som ett helvete här, kläder och väskor överallt.

Imorgon kommer mamma, pappa, bror, mormor och pojkvän hit med lite möbler och skit. Äntligen en riktig säng! Ligger på två madrasser som ligger på varandra nu. Alldeles för mjukt för min smak! Längtar efter min hårda sköna säng ;)

Vad ska ni hitta på idag? :)

13/10 - 2 0 1 0 # Aaw!

Hahahahah så hima gulligt da!

Läs här vad söta Andrea skrev :D


Det blir en FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK till ANDREA DÅ :D

Bara för att hon är så himla söt da :D


13/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Sovit gott?

Jag har vart vaken en stund, åt precis frukost. Så nu ska jag ut och ta en cigg, sen ska jag sätta igång diskmaskin och tvättmaskin. Och efter det bli det duschen! Kanske brun-utan-sol med om jag orkar, behövs nu faktiskt!




Jag saknar min älsk massor!



13/10 - 2 0 1 0 # Vad gör man?

Ja, vad gör man när:
  • Mjölken går ut idag
  • Jag kan inte dricka mjölk utan oboypulver
  • Jag har bara en ren tesked
  • All mjölk får inte plats i ett glas

Häller upp i så många glas som det behövs :D
Lägger i Oboy :D
Och blandar :D



Dock kom jag på efteråt att jag faktiskt kunde ta en vanlig sked. Jag är så smart. Så nu har jag varken teskedar eller glas kvar :(

12/10 - 2 0 1 0 # Megazone

Kom hem för en stund sen från Megazone. Nore hade ju kalas där. Massa jobbiga småkillar som inte kunde stå still en sekund när vi väntade på bussen en kvart :P
Men därinne fick dom springa av sig och alla var helt utmattade när det tog slut, utan jag då. Jag gick bara runt och softa därinne. Hahahah! Det var nog därför det gick mindre bra för mig da :$ Men det var kul faktiskt!


12/10 - 2 0 1 0

Vill du ha mer besökare till din blogg? Klicka här!

12/10 - 2 0 1 0

Godmorgon! Idag fick jag äntligen sova ut, skönt!
Skulle egentligen åkt till Oslo nu när jag vaknade för att lämna in skattekort och banknummer. Men jag kom på att det är nog inte så smart att komma dit när det är fullt med gäster där. Så jag tar nog bussen som går kvart över två tror jag. Då brukar inte gästerna vara kvar :)

Nore, min kusin, ska ha kalas på Megazone sen. Jag tror att det är laserdome. Skitkul! Synd att jag inte kan vara med bara :(
Det ligger utanför mitt jobb, så det blir ett himla åkande fram och tillbaka :P

11/10 - 2 0 1 0

Det känns som att slutet börjar närma sig..

11/10 - 2 0 1 0

Fick ju mitt skattekort i lördags, så jag och Ingela gick till Bekkestua förut för att fixa bankkonto så jag kan få min lön :)
Gick först till en bank som hette Posten. Men nej, jag var tvungen att ha pass för att få ett bankkonto där. Så var det på alla banker sa hon.
Men vi gick till Norde istället. Där behövde man fan inget pass för att öpnna ett bankonto :D Så nu har jag ett bankkonto, dock inte internetbank (det behövde man pass för). Men huvudsaken är att jag kan få min lön i alla fall!

Så imorgon får jag åka in till Oslo och lämna banknummer och skattekortet :)

11/10 - 2 0 1 0

Godmorgon!
Vaknade för en och en halvtimma sen och hade asont i magen. Kan det inte sluta nu!

Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen duscha..

10/10 - 2 0 1 0 # 9/10 - 2 0 1 0

Lördag: Jag vaknade. Jag började packa. Kul.

Kvart i 3 åkte jag till mormor, hon skulle hjälpa mig att sy in 2 par jeans. När jag kom dit fick jag mat, köttbullar och mos med morötter i apelsinjuice. Massa gott! :D
När vi hade ätit klart började hon sy in mina jeans. Dom första blev inte så bra, men bättre än dom såg ut innan. Dom bara hängde. Anledningen till att det inte blev bra var för att dom var sydda snett från början. Dom var lixom helt korviga därfram. Men nu hänger dom inte i alla fall :)
Det andra paret hann hon bara sy ett ben på, men gud vad bra det blev! Hoppas att det andra benet blir lika bra! Hon sydde även in dom där nere så att det blev stuprör :)
När klockan blev 7 åkte jag för att hämta Chriss. Åhh, jag blev så irreterad! Jag låg i innefilen, så kommer det en brandbil i ytterfilen, den filen som jag skulle in i för att komma rätt. Så jag kör i 60 i innefilen för att han skulle köra förbi så jag kunde lägga mig bakom, låg ändå ingen bakom mig. Men ändå kör han inte förbi. Varför i hela friden hade han blåljus och sirener och kör inte i 70 på 70-väg? Så jag fick köra bort till Wiesel och ända där, suck! Tillslut kom jag fram till min bejb. Kissnödig som fan var jag med^^
Var tänkt att jag skulle fortsätta packa när jag kom hem, men helt plötsligt fick jag väldigt ont i magen och väldigt ont i huvudet. Så jag fick lägga mig i sängen och vila. Det gick över efter ett tag, men då var jag alldeles för trött för att ta itu med packningen.. :(

10/10 - 2 0 1 0 # 8/10 - 2 0 1 0

Fredag: Jag vaknade halv 8. Chriss skulle gå upp typ halv 9 eller något, så jag kunde inte somna om. När han gick satte jag på en film och somnade efter 10 minuter. Hade satt klockan på 10 för jag och mamma skulle åka och handla, men jag gick upp halv tror jag. Jag var så himla trött.
När jag gjort mig iordning åkte jag och hämtade mamma hos henne och så åkte vi till Backaplan för att köpa stövlarna. Efter det fick vi åka till centralen för jag hittade 70 dollar när jag städade, och jag kände att jag behövde dom så jag växlade in dom. Så åkte vi tillbaka till Backaplan igen för att köpa present till Nore. Det blev en svart pjamas med gröna dinosaurier som lyste i mörkret ;) Sen åkte vi och köpte cigg.
Drog till Maxi också och handlade lite mat.
Efter det var det bara att bege sig hem och fortsätta packa :(
På kvällen kom Chriss med :)

10/10 - 2 0 1 0 # 7/10 - 2 0 1 0

Torsdag: Det var ju tänkt att jag skulle åka till Backaplan och köpa stövlarna. Men det var sån jävla kö från Tolered typ, så jag svängde av mot Tuve och åkte direkt till Andrea istället. När jag kom dit blev jag påhoppad av den lilla, söta valpen, då blev jag massa rädd. Men efter ett tag la det sig och jag kunde slappna av.
Jag blev helt kär i Rottweiler efter denna kvällen. Dessutom har Chriss sagt att han vill ha en, så jag ska försöka få bort min hundrädsla helt. Så får vi se hur det blir med det :)









Så himla söta! Typ GE MIG! ;)
Bilder tagna från Andrea :)

När Hanna och hennes kille kom hem gick vi ut på gården och mötte Rikard och en till, så vi satt där och snackade lite. Efter det åkte vi till Niklas, för jag skulle hämta en pall och en kattbur som dom hade lånat.
Påvägen hem hämtade jag upp min älsk, så hade vi mys på kvällen :)

10/10 - 2 0 1 0

Jag kom fram för två timmar sen typ. Det fanns inget internet på bussen, så jag kunde inte blogga då. Jag satt och lyssan på musik 3,5 timmar, väldigt roande. Men jag skriver några dagar i nästa inlägg så får ni resten imorgon eller något.

10/10 - 2 0 1 0

Kul datum idag ;)

Min kusin fyller 10 år idag, 10 10 10 himla ballt :D Jag åker ju upp till Norge sen. Då ska han få sin present, hoppas han blir glad :P

Jag skriver mer om dagarna som gått när jag sitter på bussen :) Vart himla stressigt!

7/10 - 2 0 1 0

Sitter hos Hanna, min granne när jag bodde i Tuve, med Andrea. Hon är hundvakt, och jag.. hjälper till..? ;P
Kollar på Robinson :)

7/10 - 2 0 1 0

Heej!

Jaa, Chriss kom och hämtade mig på centralen igår när jag kom dit :) Påvägen hem tog vi en mcdrive :D Jag var ju så hungrig!

Jag ska åka till Backaplan sen, kolla på dom där stövlarna. Sen ska jag till Andrea som är hundvakt :O Jaja, hundrädslan måste försvinna!

Jag har packat ner till grejer idag, som jag ska ta med till Norge. Nästa helg kommer mamma och pappa med massa möbler och sånt :)

6/10 - 2 0 1 0 # På bussen

Sitter på bussen nu påväg hem till kära Göteborg! :D

Jag är massa hungrig. Tur att jag ska på dejt sen med en skitsnygg kille :)
Psst, säg inget till min pojkvän ;)

6/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Vaknade halv 11 av att jag fick ett sms. Tur det, annars hade jag väl sovit till 12. Då hade det blivit stressigt, ska ju åka kvart i tre.
Jag har i alla fall hunnit äta frukost, skrivit ut biljetterna, packat lite och duschat.

Ingela och barnen kommer hem snart, hoppas att dom kommer innan jag åker så jag hinner säga hej då!

Ska gå föna håret nu så att jag kan platta det sen :)


Btw, min pojkvän är såå sööt! ;)

6/10 - 2 0 1 0 # Natti!

Jag hatar att vara ensam. Jag är så sjukt mörkrädd. Varje gång jag vänder mig om eller kollar åt ett annat håll är jag livrädd för att det ska stå någon där. Men hur ska dom komma in? Alla dörrarna är ju låsta. Jag vet inte hur jag tänker..
Innan min moster och mina kusiner åkte berättade hon att det har vart inbrott i alla husen runtom här. Känns ju dock lite bättre att det är larm däruppe. Men här nere? Tänk om jag vaknar mitt i natten och det står en man i mörkret och stirrar på mig?
Inatt när jag var på toa kunde jag inte somna på ett långt tag efter, för jag var så jävla rädd..

Mörkret gömmer för mycket..

Jag önskar att min älsk var här och kunde lugna ner mig!!


Men imorgon åker jag till Sverige. Då har jag mina katter som kan skydda mig om det kommer någon dumming :D


Nu ska jag kolla på Scrubs och försöka slappna av..!

5/10 - 2 0 1 0 # Ska jag?

Ska jag köpa?
Måste vara första gången i mitt liv jag hittar ett par varma stövlar som jag faktiskt vill ha :O
Har alltid gått med gummiskor på vintern annars. Jag får prata med mamma, det fattas 50 kr ;)



5/10 - 2 0 1 0

Jag kunde inte somna förut så jag kollade lite på Scrubs, har snart inga avsnitt kvar :(
Sen gick jag upp och spelade GH :P

Nu måste jag nog gå ner och städa, tvätta och packa och lite sånt plock :(

Imorgon kväll kommer jag hem till Sverige :)

5/10 - 2 0 1 0

Hej. Jag vaknade för typ två timmar sen. Men jag är så jävla trött, har sovit skit inatt. Så jag ska försöka att sova lite till nu.
Godnatt!

5/10 - 2 0 1 0

Nu ska jag sova.
Godnatt!

4/10 - 2 0 1 0 # Min spellista

Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie


Eminem - Not afraid


Rise Against - Swing life away


Hugo och Paow - La isla bonita


Mohombi - Bumpy ride




4/10 - 2 0 1 0 # :)

Hemma igen. Det kändes ganska bra :)

När jag kom dit gick jag in på en restaurang. Jag kände direkt att det var nog inget ställe för mig. Efter vi hade prata lite om den nämnde han att dom även hade ett café några hundra meter bort, han frågade om jag ville gå dit och kolla. Jag sa ja, så vi gick dit. Åhh gud vad mysigt det var! Dessutom hade dom rosa kuddar, stort plus ;) Jag trivdes direkt! Jag sa att jag trodde att det var bättre för mig, i alla fall att börja med. Han frågade hur jag ville ha mina jobbtider, jag sa att jag tar vad jag får. Han frågade då: Så om det blir 10 till 22 så går det bra, sju dagar i veckan. JAAA! :D Det blir ju fan fett med pengar! Dock kommer jag inte hinna göra annat :( Fast detta är ju inte något jag tänkt hålla på med i flera år. 1-2 år kanske. Han skulle höra av sig nästa fredag om hur det blir. Jag hoppas verkligen. Men som vanligt kommer jag säkert bli besviken, få ett "nej tyvärr".
Men jag håller tummarna ändå. Är nog inte många som vill jobba så mycket..



Nu ska jag gå och handla lite livsnödvändigheter :)





Jag har hemlängtan..!

4/10 - 2 0 1 0 # Ska åka nu!

Håll tummarna för mig nu att det går bra på intervjun! :D

4/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Jag har verkligen inte sovit bra inatt. Vaknat flera gånger :(
Skulle egentligen gått upp 10, men jag ändrade klockan till 11 istället och jag har inte gått upp än. Men jag ska inte åka förens kvart i två, så det är lugnt :)


Bara för att min älsk tycker om denna :)

Rise Against - Swing life away


4/10 - 2 0 1 0 # Godnatt!

Nu ska jag kolla på Scrubs och försöka sova utan min älsk bredvid mig :(
Hoppas det går bra för jag ska på arbetsintervju imorgon :D


Sov gott! :D

3/10- 2 0 1 0 # Hahah, jag är så dålig^^

Såhär blev resultaten. Såklart i rosa ;)





Jag gjorde ett till, men det blev inte så fint så det kommer inte upp här :P

3/10- 2 0 1 0 # Firefox-teman

Ligger i sängen och gör Firefox-teman. Resultaten får ni se sen ;)

2/10 - 2 0 1 0 # Hemma igen

Var nyss och lämnade min älsk på bussterminalen :( Vill inte att han ska åka juu! Men vi har haft en massa trevlig helg :) I fredags somnade vi dock typ när vi kom hem, men det var mysigt innan vi somna ;) Igår spelade vi GH en stund på morgonen, sen kollade vi på film och tv och myste massor! Idag kollade vi på "Idol" och "Vem vet mest?", sen duschade vi, efter det var det inte långt kvar tills älsk skulle åka hem. Så vi låg i min säng och myste lite. Ville inte att han skulle åka! :(

Imorse gick larmet här med, även fast jag stängde av det. Så dom ringde från larmcentralen och jag fatta knappt hälften av vad han sa :S Men det löste sig ändå!

Nu ligger jag i soffan och väntar på att min älsk ska komma in i Sverige, så han kan logga in på msn :P
Precis ätit ris och majs. Gott!

3/10- 2 0 1 0 # Godmorgon!

Fan vad jag inte tycker om min pojkvän just nu, han ska fan alltid väcka mig med konstiga metoder.

Men han ska ju åka hem sen så jag får väl ta det med överseende :P

Chriss är fattskadad! ;)

2/10 - 2 0 1 0

HAHAHAHAHAHAH!

Chriss kramade mig förut och utbrast "Jag vill ha kuk!"
Wtf?! :bigeyes:

2/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Gud vad skönt jag har sovit inatt med min älsk bredvid mig :D :love:


Datan dog igår precis när jag skulle lägga in en bild. Så jag lägger in den nu och berättar om gårdagen
Jag när jag skulle åka och möta Chriss på bussterminalen :)



Älsk trodde att jag skulle komma 10 minuter efter honom så han hade fått sitta och vänta. Men jag tog en annan buss och fick byta. Så jag kom dit 10 minuter innan honom, så han blev massa överraskad :D

På bussen hem stog det med ett svenskt ö ;) Busschaffören blev skitsur för att jag tog kort :S När vi skulle gå av stängde han och öppna dörren halvt flera gånger. När han sen öppnade den helt och jag skulle gå ut började han stänga dörren. Han måste blivit riktigt sne för att jag tog kort eller vad det nu var med honom :S



Min pojkvänn är... normal? ;P





Det gick inte att lägga in bilder imorse, därför kom inlägget upp nu.

1/10 - 2 0 1 0

Har precis ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Scrubs :)
Det var en välbehövd frukost kan jag säga. Höll på att svimma och ramla när jag gjorde den, så jag fick gå och lägga mig i sängen och vila en stund..

Nu ska jag i alla fall gå in i duschen och duscha massa varmt och hoppas att mensvärken går över. Efter det blir det brun-utan-sol som vanligt ;)

Nu är det 7 timmar och 35 minuter tills min älsk kommer :D

1/10 - 2 0 1 0 # Godmorgon!

Godmorgon!

Jag vaknade för en timma sen med världens mensvärk :( Skull egentligen suttit på bussen påväg till att lämna ut massa CV. Men nä, då vaknar man med världens pain. Typiskt!

Ikväll kommer min älsk hit :D 10 timmar och 50 minuter kvar! ;)

1/10 - 2 0 1 0 # Jag älskar min pojkvän! :love:










RSS 2.0
Få nagellack för 0 kr

The Slanket

Photobox - 100 foton gratis

Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward]

Club4Beauty.se

Fashionize.se