Äntligen hemma!

Kom precis hem från jobbet. Slutade tre, fick pengar av min chef till taxi (wtf? tänkte jag!). Så tog jag taxi hem, massa snällt!

Hahah ja, hur ska jag beskriva kvällen? Kul! Massa tanter och gubbar som var aspackade och stog och dansade :P
Hahah, jag hade två roliga killar på mitt bord. En ba: I love you. Hahahha! Klart jag fatta att han skojja. Men hur fan reagerar man? Vad ska man säga?^^

Jaja, jag får väl börja packa lite lätt. Känner ju knappast för att gå och lägga mig nu :P

Hemma en snabbis..

Vi har rast i tre timmar, så jag passade på att åka hem och käka lite :)

Julbord sen. Det är gött. Då behöver man bara plocka disk från borden.
Efter jobbet får jag åka hem och duscha och packa lite. Så slipper det bli så mycket imrogon-morgon.


Ha en bra dag!

Godmorgon!

Jag gick ju ner runt halv 8 igår. Halv 9 sov jag som en stock. Dock vaknade jag halv 10 av att jag hostade så jag höll på att spy. Men sen somnade jag igen :)

Jag vaknade för en timma sen av att jag drömde eller något. Jag vet inte vad som hände.
Men först hörde jag 2 mansröster som bråkade, sen hörde jag en duns. Sen att någon tar i handtaget till rummet jag sover i, går in och ställer sig nedanför min säng. Det måste ha vart en dröm.
Jag skickade ett sms till Ingela och frågade om hon var vaken. Fick svar nyss typ, jag skrev som det var och så kom hon ner. Tack! Jag hade nog inte vågat gå upp annars. Shit vad rädd jag var!! Jag är ju så sjukt jävla mörkrädd. På toppen av det hela slutar jag runt 23 idag. Betyder att jag kommer vara hemma 23.30 - 00.30. Det tycker jag inte om!

Imorgon tar jag bussen till Sverige, halv 8. Så jag måste gå upp klockan 5. Får se om jag packar när jag kommer hem eller imorgon morgon.

Godnatt!

Nä, nu går jag ner och lägger mig. Sjukt trött är jag..


Godnatt!!

Trött!


Usch jag är så trött. Tror att jag ska sova snart. Mina ögonlock vill inte vara öppna mer..
Hade vart ganska skönt att somna nu och sova till halv 8 :P




Simple Smile! Sveriges bästa tandblekning

Kom precis hem från jobbet

Trevlig dag idag. Jättebra stämning och en hel del svenskar :)
Dom började ställa skämtfrågor och jag kunde alla utom två, hahahah,  påläst! ;)
Norgehistorier is the shit :D



När jag skulle gå hem haffade min chef upp mig och sa att mina betyg inte gäller som intyg att jag är utbildad. Wtf? Måste ha fagbrev/diplom. Hahahaha! Diplom har jag inte fått sen jag gick i ettan tror jag^^
Men jag får väl fixa detta. Vill ju gärna ha mer betalt än dom andra ;)

Godnatt!

Jag får nog gå och lägga mig nu. Ska upp om fyra timmar! Såhär vill jag inte ha det, jag är inte ens trött. Kommer säkert ligga och kolla på tv i en timma eller två innan jag somnar :( Jag har jättesvårt för att somna om jag inte hör något svagt pratande i bakgrunden, så jag måste typ somna med tv:n på, tur att den stänger av sig själv efter en stund..

Imorgon börjar jag klockan 10. Vilket betyder att jag måste gå upp halv 8 (måste duscha), ta bussen som går kvart i 9 och är på jobbet 25 över 9. Kul!



Godnatt!!

Från 100 - 0 på en sekund..

Wonderful..

Åhhh!

Nionde gången jag installerar om Spotify nu!


Sticky 13/11

 

 


Godmorgon!

Eller vad ska jag säga? Jag vaknade nyss i alla fall. Inget samtal från jobbet :(



Idag är det exakt en månad kvar till julafton ;) Till helgen planerar jag att köpa alla julklappar, får ju lön imorgon, så det blir perfekt :)


Jag längtar verkligen till helgen. 2 veckor sen jag såg mina pälsklingar :( Jag fattar inte hur jag klarar mig utan dom, det är knappt asså!

Bom! Crasch! Bang!

Hej. Bloggtorka på hög nivå :( Men jag kan ju berätta vad som hänt sen sist.

Somnade 5 imorse. Var inte trött, så jag gick inte och la mig förens halv 5. Gick upp 8 ungefär. Var inget roligt att jobba när jag var så trött, var lite yr och illamående i början, men det gick över med dagen.
När jag kom hem från jobbet satte jag mig vid datan och kollade runt lite på fb och några bloggar. Sen kollade jag på Biggest Loser på tv4play, men jag somnade när jag kollade på det, så jag såg inte slutet. Men jag vet ändå vem som vann så..
Efter det hände det inte så mycket..

Vet inte om jag ska jobba imorgon. Hon frågade förut innan jag gick om hon kunde ringa in mig imorgon om jag behövdes. Hoppas att hon ringer!

Men jag får väl gå och lägga mig nu!
Försöka att somna i alla fall. Kolla på min favoritkanal, Disney Channel ;)


Godnatt!
Sov gott!!





Jag hatar att min mage alltid fräts sönder när jag blir riktigt, riktigt ledsen..

Kan inte sova

För jag saknar min Chriss så det gör ont :'(

Men han glömde en tröja här, så när jag går och lägger mig ska jag ha den som snuttefilt ;) ♥

Lycklig!!

Jag och Chriss har vart världens bästa helg! Jag är så lycklig!!

Det blev verkligen en nystart. Jag känner mig helt nykär :love:



Elloliz ♥ Chrissoliz
Föralltid!!



Btw, alla kan lägga ner jag har världens bästa pojkvän -kedjestatusarna på Facebook. För det är jag som har det!! 333

Klementiner! ♥

Var på Bekkestua förut. Han jag prata med sist var inte där så jag pratade med en annan. Han sa att han skulle ringa om jag behövdes. Hoppas på det!


Ska snart åka och träffa min bejb :D ♥



Jag älskar verkligen klementiner. När jag väl har börjat äta kan jag inte sluta förens klementinerna är slut! Fast nu börjar jag få ont i magen. Och älsk kanske vill ha när han kommer ;)


Hörs sen!

Godmorgon!

Jag vaknade för en liten stund sen. Inte ofta jag brukar sova så länge. Fast jag vaknde en hel del gånger inatt och kunde inte somna om direkt.
Just nu sitter jag och äter frukost. Ska gå till Bekkstua sen när jag har gjort mig iordning. Snacka med snubben som inte ringde. Jag har faktiskt ingen lust alls att gå ut i denna kylan!


Nu är det 6 timmar kvar tills min älsk kommer :D

Hate it!

Internet funkar inte i mitt sovrum/vardagsrum. Så jag måste sitta i köket där det inte finns någon värme för att kunna ha kontakt med omvärlden. Men nu ramlar snart mian tår av, så jag ska gå och lägga mig.


Jag glömde hårband imorse med, så jag fick fråga efter ett gummiband och så gjorde jag en snefläta. Det var inte skönt att ta loss dom sen!




Godnatt!!

24 timmar..

Kvar tills jag får träffa min babe! :D ♥


Kanske ska fixa en ny bild på oss med, den här har ni ju sett några gånger ;)

Jobbig dag

Kom precis hem från jobbet. Förjävlig dag!
Snorat och hostat hela dagen, varit helt slut, knappt orkat något :( Den vanliga brickan med 15 koppar och tallrikar orkade jag knappt lyfta. Usch! Tur att jag är ledig fyra dagar nu så att jag får vila lite och bli frisk.
Och gästerna! Herregud! Vad var det för fel på dom?
Jag hade plockat disk och hade 5 tallrikar i handen. Hallå, här med! Hallå, här med! Det är inga lätta tallrikar. Hallå! Jag är inte stålkvinnan!

Sen när dom flesta hade gått var det en tant kvar. Hon frågade om hon kunde få kaffe. Så jag gick in och hämtade kaffe. Det finns ingen kopp, jag ska ta med. Så jag gick för att hämta en sån "take-away" pappersmugg. Jag visste inte var dom fanns, så jag frågade, 30 sekunder senare kom hon till köket och säger till någon annan att hon vill ha kaffe. Jag hör detta och säger att jag håller på. Nä, men då skiter jag i det. öö, okej? :S

Dom kan väl i alla fall vara lite trevliga. Suck!

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig. Jag är inte trött, men jag får väl sätta på en tråkig film eller något.
Hoppas att det blir många timmar imorgon med tanke på att jag inte har jobbat på hela veckan :/



På fredag kommer min älsk. Vi ska ha en superhelg har vi bestämt! ;) Shit vad jag saknar honom!
Det är 44 timmar kvar, mindre än 2 dygn :P


Godnatt!

Godnatt? Nä..

Tänkte gå och lägga mig nu. Men när jag la mig i sängen kände jag att jag inte ens var trött. Typiskt! När jag satt däruppe var jag trött, men när jag kom ner och fixat allt, näh!

Eftersom att jag mådde bättre idag när jag vaknade så ringde jag till jobbet och kollade om det fanns jobb till mig. Tyvär bara imorgon denna veckan, men det är bättre än inget!


Nu ska jag spea Backgammon och hoppas att jag blir trött så att jag kan somna!

Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen. Ingela och Klara kom ner och kollade hur det var med mig och om jag vill ha något, det blev lite te. Hoppas att jag får i mig det.
Ja, det är ett baskilusk-hus här nu, jag, Vidar och Klara är sjuka, 3 av 5.Hoppas att dom 2 klarar sig!


Jag kom fram till igår att min fjärrkontroll har gått sönder :(



Ha en bra dag!

Måste faktiskt erkänna en grej..

När jag läste inlägget Chriss skrev igår.. Asso shit, det sprutade glädjetårar ur mina ögon. Fyfan vad glad jag blev! Var bara tvungen att säga det!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:



(Egentligen skriver jag detta inlägget 23.28 15/11, men jag vill att hans ska vara överst lite till :love:)

Gästblogg av Chrissan!

Idag är det den 15/11 vilket innerbär vadå?.. JO! idag har jag och min underbara flickvän varit ihop i 8 månader!

Jag har aldrig skrivit på någon blogg förut så förvänta er inget imponerande^^

När jag och Elliz blev ihop så blev jag så jävla lycklig! Hon var tjejen jag drömde om att få vara med.. Den lyckan jag kände då har bara växt och växt för varje dag som gått, Jag trodde inte man kunde bli gladare än när man var liten och fick värsta balla leksaken man hade gått och drömt om.. men den glädjen är typ som att du får ett glas vatten när man e törstig jämnfört med lyckan att ha världens underbaraste tjej!.. Och nu när hon jobbar i norge så sitter man bara hemma på dagarna och längtar ihjäl sig till helgerna så att man kan träffas! Hon är som en underbar sak som får ögonen att värgra släppa blicken från, Hon är och kommer alltid att för bli min underbara flicka!   JAG ÄLSKAR DIG ELLOLIZ!!!!!

8 månader! ♥

Idag har jag vart tillsammans med Christopher i 8 månader. Vi har haft våra upp- och nedgångar, ibland har det gått bra och ibland har det gått mindre bra att lösa det, men vi har gjort det.
Vi älskar varandra och ingenting får förstöra det vi har tillsammans, inte något och inte någon!

Det som hände i lördags. Det var bra. Allt blev klart för mig. Då visste jag att det är dig vill jag vara med resten av livet.
Ingen annan!
Bara dig!




Idag har det gått 8 månader och det är fortfarande vi ♥



Elliz ♥ Chriss
Jag älskar dig! ♥


Grattis på födelsedagen mamma! :D ♥


I lördags..

Dagen började mindre bra :( Inget jag vill ta upp här..
Men det löste sig i alla fall och jag tror att det hände något med mig, det känns lixom nytt allt! En nystart helt enkelt..

Runt 20 över 6 skjutsade Chriss mig till Annie som skulle ha födelsedagsfest :)
Spelade massa ölspel, "jag har aldrig" och sånt.
Runt halv 12 (?) blev det krogen :O Andra gången för mig i Sverige. Vi drog till Sticky. Jag tror att jag drack för snabbt hemma hos Annie, för det slutade mindre fräscht :( Men jag hade kul så länge det varade.
Är glad för att jag kunde prata med en viss person och att det kändes bra.

På bussen hem kom Chrissoliz på på sin hållplats :) ♥

Förkyld!! :(

Idag skulle jag jobbat, satte klockan på 7.50 igår kväll. Vaknade 7.50 imorse. Gick upp och hämtade kläder och nässpray, var massa tät i näsan. Så jag tog på mig kläderna och tog nässpray och började nysa som fan, ögonen och näsan började forsa. Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Längtade till jobbet idag ju :(
Men det känns inget vidare att snora och nysa i gästernas mat. Snart använt en hel toarulle.
I alla fall försökte jag somna om och hoppades att jag skulle må bättre. Men så blev det inte :(
Blir antagligen inget jobb imorgon heller :(


Fan!

Goddagens.

Jag hade inga hål :D Trodde att jag hade det, men det var mitt bett det var fel på, så det var tanden som stötte i där nere. Blir det värre skulle dom slipa sa hon.


Hos VC fick jag ett nytt recept på astma medecin, inte samma som jag hade innan. Den var inte god! Men hoppas att den hjälper i alla fall! Pallar inte ha astma hela vintern :O


Efter VC åkte jag hem till pappa där mamma och John var. Skulla låna pengar av pappa till medecinen. Sen åkte jag till Maxi. Var en bil som körde bakom mig när jag backa, så hon fick en buckla på sin bil. Förstår inte varför man kör bakom en bil som backar :S Jaja, hon skulle på spinningspass så hon hade inte tid att ta det då. Hon skulle ringa mig imorgon. Suck! Där försvann mina julklappspengar :(
Mamma och Kjell fick komma dit för jag var helt borta typ. Inte hunnit äta så mycket idag, så jag var yr och skakig.
Mamma följde med mig till apoteket när jag skulle hämta min astmamedecin. Dom hade den inte och ingen liknande. Hallå? Så vi fick boka en i nordstan. Åkte hem igen, Chriss satt på utsidan och väntade. Jag gick in och åt, sen drog vi till nordstan. Efter det åkte vi och solade, Chriss bjöd mig. Snäll pojkvän man har! :D ♥



Så nu äntligen ska vi lägga oss i sängen och kolla på Desperate Housewives, någon film han ville se och mysa gärnet :D



Ha en bra kväll!

Good!

Kom hem från UM för en stund sen. Nu vet jag varför, hur jag ska göra för att det ska försvinna och att det kommer försvinna :D Good!
Hon var väldigt snäll hon jag var hos, hoppas att det blir henne nästa gång också!


Ska snart dra till tandläkaren med. Ska till den i Tuve, så jag passar på att gå till apoteket där med. Och köpa mammas födelsedagspresent och fars-dag-present :)
Kvart över 4 ska jag till vårdcentralen och kolla min astma och se om jag kan få en ny bricanyl eller liknande. Hjäper inte så mycket för den har änna gått ut i datum :(

Efter det blir det backaplan och köpa födelsedagspresnt till Annie, ska till henne på fest imorgon för att hon fyller år :)


Ikväll blir det fredagsmys med 3 avsnitt av Desperate Housewives :D ♥



Nu ska jag gå ut med Tuffelito i koppel ;)
Sen får jag väl borsta tänderna innan jag drar till tandläkaren ;)

25

Nu sitter jag på bussen hem till Torslanda. Får gosa lite med katterna så får jag åka typ 20 i 1. Hahah busschaffören var asrolig, snacka som fan. Bra start på dagen:D mer såna chafförer!

På bussen

Internet brukar inte funka i Norge, men gött är det! :D

Beräknat att vi ska vara framme 11.10. Hoppas att det blir så. Ska ju vara på UM klockan 13.


Ni skulle sett mig imorse när jag skulle gå till bussen. Bambi på is^^ Dom backarna var inget roligt asså!
Började snöa lite igår kväll, när jag vaknade snöade det också :( Vill inte ha snö! Men grattis till dom som vill ha det ;)

Godmorgon!

Sovit gott?

Dom kom hem runt 11 igår. Barnen gick och la sig runt 9 tror jag, men jag satt kvar :)
Gick ner direkt när dom kom, jag var såå trött! Somnade 12 eller senare an here I am ;)


Äter frukost just nu, har även gjort mackor som jag kan äta på bussen. Bussen härifrån går 06.20, bussen från terminalen går 07.25.
Så får vi hoppas på internet!


Nu får jag fortsätta och göra mig iordning. Ha en bra dag!

Barnvakt ;)

Sitter barnvakt åt mina kusiner :P Kollar på tv, hahah, dom ska göra en skolbuss som kan flyta. Det gick, coolt!

Jobbade 5,5 timmar idag :) Det gick bra. Gillar mitt jobb!


Imorgon åker jag till Sverige :)

Tjenare!

Kom hem för en stund sen. Blev sex timmar idag :)
Efter jobbet gick jag på ett café med en jobbkompis, trevligt! Drack lite smirnoff och öl.

Nu ska jag göra mat, koka makaroner och värma köttbullar.
Ha de!

Godnatt!

Gjorde inget ris förut, jag orkade inte. Fick astma. Så jag gjorde en macka istället :P
Börjar klockan 10 imorgon med, borde somnat för länge sen, behöver sömn!


Godnatt, sov gott!

Hungrig!

Jag är massa hungrig. Blev inte mätt på det jag åt förut. Jag tror att jag ska koka lite ris och kolla på biggest looser på tv4play.
Men först, en cigg!

Tjah!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen typ. 7 timmar idag :)

Sitter just nu och äter middag :)





Hmm?

Chriss: God morgon älsk :) det snöar massa här :O gör det där också? Jag älskar dig :) <3
Jag: Godmorgon älsk :) nej tack gode gud gör det inte :D jag kommer nog inte hem till helgen ;) jag älskar dig!
Chriss: Varför? :O

Hahahahhahah! Seriöst! För att det snöar och det var ett skämt. Inte första gången jag har sagt så. TröööG!
:love:




Fick precis sms från Comviq att min mobil blivit påtankad? Vem har gjort det? Tack till den om du läser detta! ;)

Godmorgon!

Har ni sovit gott?
Jag har som vanligt inte det. Men jag kom ur sängen ganska fort. Jag är gick upp 7.50 och blev klar kvart över 8.
Jag har:
  • Tagit på mig kläder
  • Fixat håret
  • Sminkat mig
  • Gjort en macka jag kan äta på bussen till jobbet.
  • Satt i mina linser
  • Gått på toa
Brukar ta typ 30-40 minuter, men idag måste jag vart himla snabb ;)

Jag börjar klockan 10, så jag tar bussen som går kvart i 9. Hoppas att det blir mer än 4 timmar idag med! Behöver pengar till julklappar :P



Ha en bra dag!

Godnatt!

Nu ska jag försöka att sova. Hoppas att jag sover bättre än inatt! Vaknade 5 och halvsov till 8 typ.


Godnatt!

Brr!

Ligger in sängen och fryser, mina händer är som isbitar. Jag ska nog sova snart tror jag. Har vart verkligen astrött idag på jobbet. Gått runt som en zombie. Inte bra!

Jobbade 5 timmar idag :) Slutade 4, tänkte åka till Bekkestua och handla lite, men Ingela ringde mig när jag satt på bussen och sa att maten snart var klar. Och hungrig som jag var tog jag en annan buss hem :)

Det blir jobb måndag-torsdag denna veckan, egentligen fredag också, men jag ska till Ungdomsmottagningen tandläkaren, så jag får åka hem på fredag morgon. Massa tidigt! :O

Mjauu!

Jag vet inte vad jag vill längre. Allt är kaos i min hjärna just nu. Jag tänker för mycket. Jag borde ta saker som det kommer och inte bry mig om det innan. Det som händer, det händer. Jag oroar mig för mycket.
Jag måste sluta tänka!

Mjauu!

Jag vet inte vad jag vill längre. Allt är kaos i min hjärna just nu. Jag tänker för mycket. Jag borde ta saker som det kommer och inte bry mig om det innan. Det som händer, det händer. Jag oroar mig för mycket.
Jag måste sluta tänka!

Sitter på bussen

Till Norge.
Jag är så åksjuk. Var det när jag åkte hem med. Brukar inte bli så illa. Bläää!


Festen igår var kul. Som sagt var jag väldigt trött, så det blev inte att jag släppte loss riktigt :(
Sen var det något fel på Zally med, Andreas hund, hon hade livmodersinflammation, så hon var helt slö. Stackarn! Men nu är hon opererad och mår förhoppningsvis bra :)
Kom en person som jag inte träffat på ett tag, jag blev riktigt förvånad! Men vi snackade en del och så :) Trevligt!


Jag kommer vara framme i Norge typ 21.10, bussen hem går 21.39 :(

Yo!

Jag var så trött igår när jag kom hem så jag orkade inte skriva. Var ju trött hela kvällen igår, så det var riktigt skönt att få sova när jag kom hem. Jag vaknade några gåger inatt, men jag kunde somna om när jag vaknade halv 10 :)
Vaknade halv elva efter det tror jag, satte på en film på datan. Då kunde jag halvsova lite till, det var riktigt skönt. Jag sover så himla mycket bättre om jag somnar till film.

Nu ska jag göra mig iordning, ska åka till farfars grav klockan 3.



Ha de!

Fest

Sitter hos Andrea och Niklas. Det är väldigt livat här, not ;) Jag är så trött med.
Skriver när jag kommer hem

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sen :O Jag får visst aldrig sova. 6 timmar inatt typ, kommer vara massa trött ikväll :(

Chriss kom hit igårkväll :) Vi kollade på film och myste massa ♥

Han kom precis hem från maxi nu :)

Hemma i Torslanda

Kom hit för en stund sen.

Växlade på Forex förut. Fick 100 för lite, såg det i bilen när vi var vid Backaplan. Men jag ska åka dit imorgon och försöka fixa. Har även 100 andra grejer som ska göras :(
Stannade hos Kjell en stund förut med. Släppte av mamma där.

Kollar på "Solsting och snesprång" som går nu på tv4+, efter det ska jag kolla på "The proposal" tror jag.
Jag är massa trött med, får se hur mycket jag hinner se innan jag somnar :P

Tjaa!

Sitter på bussen nu. Det sitter en assnygg kille bredvid, undra om man får med sig han hem sen ;)

Jag är massa åksjuk :( Ska vara framme på centralen 19.05. Måste växla pengar när vi kommer fram. Ska ju vaccinera Tuffz imorgon :)

Godmorgon!

Gick upp för 2,5 timme sen. Skulle göra frukost, men ALLT bröd var mögligt, även det som låg i frysen :S
Så vi fick gå upp och äta. Hunnit duscha och packa lite. Min snälla lillebror har även dammsugat hela lägenheten. Så snällt!

Kvart över to åker vi till terminalen. Halv 4 går bussen till kära Göteborg. Gött att inte åka själv för en gång skull :)
Sen kommer mamma och hämtar oss på centralen.
Imorgon är det massor som ska göras med :(
Hatar helgerna, blir bara massa stress!

Hard work work, not :P

Kom precis hem från jobbet. Hmh, lite onödig dag. Kom dit, började duka. Var klara en timma innan gästerna skulle komma. Vi dukade för 100. Det kom 19^^ Jag stog i en halvtimma eller mer och skulle ta emot kort från gästerna som visade att dom skulle få äta. Booring!
Men det var en kul dag i stort sett :) Ska ut på krogen någon dag och bli nersupen ;)

Sitter och kollar på "Hvem kan slå Ammodt och Kjus", norska versionen av "Vem kan slå Filip och Fredrik" eller vad dom heter :P Mycket roligare!

Morgon!

Vsaknde halv 10. Är det inte härligt att man får sova bara knappt 9 timmar. Jag är trött. Jag vill sova mer. Men det går inte. Försökte till 10.


Ha en bra dag!

Kom hem för en stund sen

För 40 minuter sen om jag ska vara exakt.
Slutade 11, trodde jag. När jag kom hem var det fullt med massa disk, så det var bara att börjar och plocka. Underbart! Det är ju inte det jag har gjort hela dagen ^^


Idag var en bra dag på jobbet i alla fall :) Var massa trevligt! Var typ ett "band" som stog och spelade för gästerna. Mot kvällen började folk bli lite runda under fötterna ;)

Kunde egentligen jobbat till halv 2, men sista bussen hem gick 23.42, så jag fick ta den. Synd! 35 kr extra per timme hade inte vart fel!


Ska snart sova. När tvättmaskinen och diskmaskinen är klar.


Sov gott!

Godmorgon!

Jag vaknade för en halvtimma sen typ. Jag är massa trött, men jag kan inte somna om :(
Jag sitter i hallen med datan för att inte störa boysen som fortfarande sover.

Jag ska jobba sen, börjar 4. Så jag hade inte haft något emot att få sova lite mer. Jag vet inte när jag slutar, men jag hoppas det blir massa sent!


Igår kväll spelade jag, Ingela, John och Chriss Chicago. Chriss är sjukt seg, fattar inte hur han kan lyckas :O Men jag älskar honom ändå :) ♥
John vann i alla fall. Grattis till honom! ;)

Heeej!

Jag skriver inte så mycket nu när killarna är här. Då vill jag ju hellre vara med dom. Sen gör vi inte så mycket så det blir inte så mycket intressant att skriva.

Det har vart så tråkigt väder här idag, så vi har typ inte gjort något. Spelade lit tv-spel förut, kollat lite på tv, suttit lite vid datan. Och nu har vi precis ätit, så vi sitter och kollar på tv.


Vad har ni gjort idag?

Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen av att någon hadde sättit på alarmet på spisen, så det fick igång vid 10. Suck! Jag som sov så skönt.
John kollar just nu på tv och Chriss ligger i sängen och gnäller som han brukar när han morgonsover ;)

Igår gick vi, jag, ingela, john och chriss, till Sandvika en sväng. Jag testade dom där jeansen på Gina som jag ville ha. Dom satt väl sådär. Jag fattar inte varför dom syr så att jeansen sitter så slappt längst upp mellan benen. Hade jag haft mindre höfter hade jag nog kunnat ha en mindre storlek, då hade dom suttit massa bättre.
Men jag köper dom nog ändå tror jag :)

Chriss är dum :( Han tar allt täcke :(

RSS 2.0
Få nagellack för 0 kr

The Slanket

Photobox - 100 foton gratis

Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward]

Club4Beauty.se

Fashionize.se