Photoshop

Sitter och förösker installera Photoshop på Johns dator, hoppas att han inte blir sur ;) Ska i alla fall sitta och pilla lite och försöka fatta hur det funkar. Behöver något att göra.
Jag är inte så jättebra på att installera grejer, så vi får se hur detta går.

Jag har bestämt mig för att det inte ska bli några mer deppinlägg. Jag skriver personliga saker som jag egentligen inte vill att någon ska veta. Så jag har en rosa bok på mitt skrivbord som jag ska skriva i istället. I den kommer jag skriva allt om hur jag känner och mår och sånt deppigt som ingen annan vill läsa.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och vänta tills Photoshop är klart :)


possposs'

Godmorgon :)

Somnade runt halv 2 eller senare, vaknade jag halv tre av att jag hostade och inte fick luft. Hade inga halstabletter hemma så jag tog salta pinnar ^^ Lite bättre blev det i alla fall. Sen kunde jag inte somna på säkert en halvtimma. Vid 7 kom Tuffz och puffa på min arm :) Mys! Men jag fick ju i alla fall sova till 11. Känns ganska skönt.
Nu ska jag ge katterna mat, sen morgoncigg, sen duschen.

Ha en bra dag!


possposs'

Är hos Tessan nu

Var hos Andrea förut en stund. Hon hjälpte mig med en ny design, som ni kanske ser :) Himla najjs =D Tack gumman! ♥

Sitter vid Tessans data nu och tar en paus från fltsstädningen. Hon och hennes mamma ska ju flytta till Varberg på fredag :)
Nu ska jag se om jag kan hjälpa till mer. Hörs den!


possposs'

Zombie

Andrea ringde nyss. Ska vara med henne idag :)

Sitter som en zombie och spelar Blitz. Kan inte alls koncentrera mig. Tur att hon ringde så jag får annat att tänka på sen. Mår inte alls bra idag :(


possposs'

Godmorgon

Sovit gott? Det har jag :O Vaknat 2 - 3 gånger kanske. Skönt! Tuffz sov hos mig hela natten =D  Dock är jag ändå trött :( Fattar inte vad det är som tar all energi ifrån mig..? Känns som att jag äter hela tiden, ändå är jag hungrig hela tiden. Dessutom har jag inte gått upp i vikt, så något måste det vara. Btw enligt min våg väger jag 104^^ Jag har gått upp mer än dubbelt så mycket. Men jag vägde mig hos Kjell igår, oh vilken lättnad det var, trodde att jag hade gått upp massor. Men det hade jag inte =)
Igår var jag hos Kjell med mamma. Vi tog av skyddet till poolen, tänkte bada lite. Var asvarmt på ytan, dom första 2 stegen, sen blev det kallt som fan så vi hoppade det och solade istället. Låg i varsin solstol och och lyssnade på musik =) Mysigt!

Jag har börjat få ont i ryggen igen, samma ställe som jag hadeför inte sålänge sen. Jag får visst aldrig må helt bra.

Men nu ska jag hoppa in i dushen. Hinner säkert skriva mer sen =)


possposs'

åhh

jag har panikångest. hyperventilerar. vad fan håller jag på med? varför stöter jag bort alla jag älskar. jag hatar mig själv. jag hatar mig själv!
känner för att bara avsluta detta. mitt liv. jag orkar inte med mig själv. varför ska jag förstöra allt?

sool =)

har legat ute i solen ett tag nu med små blitz-pauser ;) nu sitter jag i köket med iza i knät =) ska nog till kjell snart och sola, kanske bada =)


possposs'

..

life sucks and then you die!

godmorgon

sitter vid johns data och kollar få facebook. jag mår fortfarande skit sen igår :|

jaja, hoppas att solen kommer fram så jag har något att vara glad för..


possposs'

kan inte somna

usch, jag kan inte somna.
jag vill ju sova.
jag är ju trött.
suck.

godnatt

usch jag är så jävla irreterad, ledsen, besviken.

nu ska jag kolla på film och försöka sova, godnatt!

lagar mat

sitter i köket och lagar mat till mig och lillbroschan. kött, ris och majs blir det =D

förut tog jag och älsklingen bussen hem till honom. skulle köra hans föräldrar till göteborgshjulet :) efter det åkte vi till huveröds och köpte kattsand, sen släppte älsk av mig här hemma. så jag satte igång direkt med att göra rent kattlådorna sen gick jag ut och la mig i solen i 20 minuter :)


possposs'

heej

jahopp vart hemma hos kjell en stund och solat :)

var hos tandläkaren förut, skulle fixa min ståltråd bakom tänderna som lossnat. fast även om jag klippt av den en bit så flyttade på dom bara på den. så nu har jag inte ens på alla tänder som borde ha :S


possposs'

tjaa

inte suttit vid datan på länge därför inte skrivit.. så nu kommer allt på en gång.

fredag; i fredags kom tessan hem till mig efter hon hade jobbat :) så vi satt ute i solen en stund med mamma :) sen grillade mamma till oss, så det blev grillat med potatissallad och majs, gott!
senare kom chriss och andré så vi satt och drack. hör och häpna: jag drack öl :O dock drack jag det med ett glas cola för att få bort den äckliga smaken^^ usch, ingen god smakblandning. vi spelade olika ölspel och sånt. efter det sjöng vi singstar. hahah andré vann över både mig och tessan på "vill ha dig i mörkret hos mig". riktig tjejlåt ;) sen gick vi upp till simba och letade efter honom, men vi hittade honom inte :(

lördag; skulle gått på födelsedagsfest i kållered, men usch vad dåligt jag mådde. snurrig, ont i magen, varm. då kom chriss och mikael med mc mat :( och två glas :) resten av dagen låg jag i sängen och kollade på tv..

idag; vaknade tidigt som vanligt :( fick städryck och tömde diskmaskinen, tvättade och nu håller jag på att städa mitt rum. min sprit kom idag med som jag egentligen skulle fått igår. men nu ska jag fortsätta att städa..


possposs'

sol sol sol =D

nu har jag solat i 3 timmar, så tar en liten paus :)
tessan kommer sen när hon har slutat =D då blir det mys ute i solen =D


possposs'

godmorgon

usch, inatt har jag inte sovit alls bra :( är fortfarande trött men kan inte somna om.. har vaknat flera gånger och inte kunna somna på kanske 10 minuter varje gång.

nu äter jag i alla fall müsli med yoghurt :)


possposs'

hemma igen

nu är jag hemma igen efter en kul dag med tessan och alex på stan :) fick köpt en bikini som jag fick av mamma, tack mamma! ♥
usch vad trött jag är. känns som att jag skriver det varje dag :(
nu ska jag ta det lugnt och slappna av :)


possposs'

hemma hos tessan =D

sitter hemma hos tessan nu efter en lång roadtrip :) usch vad trött jag är. körde i typ 1 och en halv timma.. först åkte jag till systemet och skulle köpa cider, sen åkte jag till tuve och skulle hämta tessan, så åkte vi till arbetsförmedlingen och skulle lämna mitt närvaropapper. efter det drog vi en mcdrive till frukost ;) sen skulle vi till särö och hämta ett informationspapper om en grej. sen åkte vi till tuve igen, gick in på torget, skulle köpa blandrycka tills på lördag och hon skulle hämta kartonger, men dom hade inga :(

tessan bröt sin nagel när hon skulle visa mig sina inlines, så det började blöda :O så nu går hon runt och skvätter naglar i hela lägenheten ;)


possposs'

godmorgon :)

jag vaknade för en timma sen, mne har inte haft tid att skriva för jag har gjort mig iordning. ska åka till ett ställe och fråga efter jobb, sen ska jag hämta tessan så ska vi åka till af, sen ska vi åka till särö :)


possposs'

:'(

sitter i min säng och äter godis :)

chriss och hans kompis andré var här förut :) dom kollade på fotboll :( sen gick dom..

var hos vetrinären förut med simba.. det gick inte bra :( hans hjärta slår dunk-dunk-dunk sitället för dunk-dunk. han är 11 år. men det var min första katt och jag har haft han sen jag var 9. han betyder massor för mig ♥ dock sa dom att det inte var så farligt nu, men att vi skulle hålla koll om han typ slutade äta och sov mycket och så.. usch, vad rädd jag blev när vetrinären sa det. också är det ju så jobbigt för han bor ju hos pappa, men jag ska försöka att hälsa på honom varje dag och se hur han mår och så. direkt när vi kom ut i bilen började tårarna rinna. jag vill ha kvar min simba ♥ :'( usch..


possposs'

soooooooooooool =D

nu är jag inne igen efter 2,5 timmar ute i solen, härligt :) det blåste lite också, askönt, så det var inte så varmt :)

simba gick med oss ner förut efter att jag hade släppt ut honom. hoppas att han går upp igen nu, så att vi hittar han så vi kan åka med honom till vetrinären..
tog ut zindy och tuffz när han var här nere med, zindy fräste bara på simba :( tuffz och simba luktade på varandra :)
sen kom det en annan katt, då blev tuffz rädd och ville gå in, stackarn ♥


possposs'

Mobilblogg

Sitter utanför pappa nu. Skulle hit och släppa ut Simba, för han ska vaccineras sen. Så hinner han vara ute lite innan:) mamma sa att john hade glömt sin nyckel här, så pappa hade hängt den på ett ställe, men mot var inte johns nyckel. Så nu sitter jag och väntar på att john ska komma upp med rätt nyckel:) possposs'

uttråkad

åhh, jag har så tråkigt :(
jag vill gå ut och gå - men det blåser
jag vill kolla på film - men jag blir rastlös
jag vill sova - men jag är inte trött
suck..


possposs'

=D

idag har jag gått ner ungefär 1,5 kilo genom att ligga på balkongen och sola =) 45.8
och på mindre än 3 månader har det försvunnit 5 cm på mina lår =D
det behövdes denna dagen..


possposs'

:(

jag har så mycket inom mig som jag bara vill få ut, prata med någon. men jag har ingen att prata med.. jag orkar inte gå runt och bära runt på allt. jag orkar inte..

snälla ta mig härifrån..!

sooool =D

äntligen sol! fan vad jag ska pressa, med olja =D


possposs'

3 månader med min älsk idag =D

idag har jag vart tillsammans med min älskling i 3 månader =D
JAG ÄLSKAR DIG!

christopher lorenzo bitter ♥

15 / 3 - 2 0 1 0

pretty women

sitterr i sängen med zindy i knät och kollar på film, pretty women :)

var på ungdomsmottagningen förut, men dom hade ändrat tider nu på sommaren :(
när jag kom hem började jag städa massor :)


possposs'

god eftermiddag :)

var hos arbetsförmedlingten förut, älsk följde med :) efter det åkte vi hem och kollade på film, så somnade vi båda. jag vaknade vid 2 ungefär, såg att det var sol så jag gick ut i solen :) sen gick jag in och väckte kiss :D


possposs'

godnatt

nu ska jag ut och ta en cigg, sen kolla på film och föröska att somna. ska till arbetsförmedlingen imorgon :(
godnatt


jag fattar faktiskt inte hur du kunde göra så mot mig :'(


possposs'

zindy-gos :)

sitter i sängen och lyssnar på musik med zindy-gos i mitt knä :) mys! ♥

idag har inte hänt så mycket. mamma kom och hämtade mig och chriss, så åkte vi till backaplan och fyllde på mitt busskort och gick in på donken för att få glas, vi fick 2 ;) sen åkte vi till kungsbacka och skulle hämta john hos en kompis. så skulle chriss hem och hämta sin mobilladdare också.
efter det åkte vi hem.

nu tog skivan slut och jag vill inte resa mig när zindy gosar så :(
hahah jag ropade på john :)

ja, det var min dag. mer vill jag inte gå in på :(


possposs'

godmorgon :)

vaknade för en stund sen. gick ut och tog en morgoncigg, sen gick jag in till min älskling och myste :)

igårkväll när vi satt ute och rökte så hörde vi ett konstigt skrik, vi bestämde oss för att gå och kolla vad det var. så jag gickin och tog på mig en jacka. när vi gick ut igen lät det inte längre. men vi gick ändå och kollade. men vi hittade inget..


possposs'

Jag hatar fotboll

Usch, finns det något tråkigare.. Dessutom att jag tvingas sitta och titta på skiten :(

hemma hos älsk :)

sitter hemma hos älsk nu, fast han duschar så jag sitter här. han broscha fyller år idag, grattis till honom :)

fy vilken storm det är idag. vart är solen?!


possposs'

coyote ugly

heej :) ligger i sängen, kollar på coyote ugly och äter mentos :)

åkte med chriss och hans broscha förut och skulle fixa med hans körkort. eftersom att han inte har något id så skulle hans broscha följa med och identifiera honom. men det gick tydligen inte :S så vi fick åka hem till dom igen och hämta hans mamma istället. då gick det :) så han får det om en vecka typ.

jag älskar mina katter mest i världen. dom får mig verkligen att bli glad dom deppigaste dagarna.
♥  zindy  ♥  tuffz  ♥  izza  ♥  simba  ♥

heej :)

tjaaa :) sitter hos mikael nu och dricker :) kom precis från någon pizzeria, dom åt pizza, jag åt bröd och pizzasallad, gott :)

förut var jag med chriss och hans bror hos polisen och fixade pass. satt där hur länge som helst. massa folk innan, det var ju lite segt. men sen när dom kom fram gick det fort :)


possposs'

morgon

morogn. ingen god. har hostat hela natten och somnade halv 6. hade massa slem i halsen, så jag vågade inte somna och vakna av att jag kvävs av mitt slem. usch hemsk natt.. har så jävla ont i tungan med. tungpiercingen är för kort när jag spänner tungan och det gör man ju när man hostar. så jag ska föröska att hitta läkarstaven (den är lite längre) och sätta i den :)

possposs'

panpizza

usch. nu har jag tryckt i mig en panpizza. äckligt. det var det första och förhoppningsvis det sista jag åt idag :)

nä, nu ska jag ut och ta en cigg, sen kolla på film, hemma bäst. som jag har somnat till typ 5 kvällar irad nu^^

mina converse ligger i tvättmaskinen med vanish. dom ska bli rosa igen ;)

kanske bloggar mer sen..


possposs'

seeg dag

jag vill att solen ska komma tillbaka! :( okej det var skönt att vila i en dag men fan nu har det gått 2.
kooooom!

bara spelat data idag typ.. face och sims och sånt :)


possposs'

min älsk :)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

elliz-morgon

nu känner jag mig fräsch. badat i döda havet salt, smörjt in mig med dove, hårinpackning, filat fötterna och fotkräm, deo. kollade på dh på tv med en stund :)


possposs'

godmorgon :)

imorse runt 9 vaknade jag av att jag hostade och inte fick luft. bra start på dagen.
i alla fall kom älsk hit igår, därför hann jag inte blogga.
ingen sol idag ju :( funderar på hemmaspa..? lägga mig i badvatten med döda havssalt i och sånt.. jaja får se vad jag hittar på. nu ska jag i alla fall ut och ta en morgoncigg :)


possposs'

trött

trött som fan är jag :(

försökte får över en sak från johns dator till min, men jag fattade inte hur man gjorde så det blev inget med det :(

ätit god mat och tårta nu :) firade mormor idag för vi kunde inte komma då hon fyllde år, kommer inte ihåg varför :S

haft lite kul med kameran idag med, bilderna kommer upp när jag har lust^^


possposs'

sveriges nationaldag! =D

heej :) vaknade hos kjell imorse, efter en hemsk natt; mjuk säng, kallt, täppt i näsan. vaknade flera gånger inatt. men vaknade typ halv 9. gick upp och tog en cigg. sen 2 alvedon. efter det skulle kjell hjälpa mig med att bränna en skiva, blev fel när jag brände första gången. så han skulle hjälpa mig, tog ett tag. det blev fel format och skit, men det gick tillslut, dock inte med mp3-format. men det funkar ändå.

förut var patrik här, vi skulle gå ut med katterna. efter ett tag satte vi oss på altanen istället, men öppen dörr så att katterna kunde gå ut. då hoppade zindy ner mellan två galler (staketet), så jag fick hoppa ner och gå under balkongen för att hämta ut henne.








sverige ♥


possposs'

godnatt :)

ligger hemma hos kjell nu. ska sova här :)
var hos leif och inger förut och kollade på speeway. ingen svensk kom upp på pallen. men dom var duktiga ändå :)
hahahaha, jag tände en cigg på fel sida^^

btw nu har det blivit mindre rött i ansiktet, smörjt in mig med aloe vera hela dagen. hoppas att det blir fin färg sen :)

godnatt!


possposs'

tomatoface

jag är helt jävla röd i ansiktet. som en tomat, med lampa i. strålkastare


possposs'

tomatoface

jag är helt jävla röd i ansiktet. som en tomat, med lampa i. strålkastare


possposs'

bruuuuuuuuuuun =D

nu har jag solat massa =D först här hemma på altanen i 2 timmar. sen åkte jag och john till kjell vid 1. badade och solade massor tills klockan blev 3, då åkte vi hem igen. nu ska jag laga mat, sen duscha, sen hem till kjell igen =)


possposs'

bli 11 då!

jag vill att klockan ska bli 11 så jag kan gå ut och steka!


possposs'

godmorgon :)

uppe hyfsat tidigt idag, fast jag är lite trött. inte sovit så bra inatt :( jaja, idag ska jag sola (!) och kanske åker till kjell och badar i hans pool :) runt 6 ska vi grilla, sen blir det speedway hos leif och inger :)


possposs'

Varför?

Varför är jag så svag? Varför ska jag vara olycklig för att du vill vara lycklig? Visst jag älskar dig, det gör jag verkligen. Men räcker det? Kommer jag orka mer? Vad hände med "jag ska hjälpa dig med ditt självförtroende, jag vet hur det känns"? Fan heller att du gör! Det gick knappt 2 månader, då orkade du inte ge mig komplimanger längre för att jag alltid sa nej.
Faan

Jag vill bara vara lycklig..!

bildbomb på mina pälsklingar :)

blev dock mest på tuffz eftersom att jag satt ute och han var ute mest


tuffz ♥



















zindy ♥






iza ♥



få platt mage på bara 1 minut

läste detta i expressen, jag var ju då tvungen att testa :P fyfan vad jobbigt det var^^ men ska testa detta ett tag och se om det funkar :)
läs artikeln http://www.expressen.se/halsa/1.2007808/fa-platt-mage-pa-bara-en-minut

possposs'

tröööött

jag är så trött. ändå sov jag ganska länge idag.. direkt när jag vaknade och såg att det var fint väder flög jag upp ur sängen och ut på altanen ;)
var på backaplan med mamma förut och köpte en tunika på gina, behöver lite sånt nu när det är så varmt. tänkte egentligen köpa en bikini, men den jag ville ha var helt konstig.


possposs'

pinsamt!

gud. jag låg och kollade på desperate housewives på altanen, topless och string. så hör jag att min granne snett över pratar, så tittar jag dit, så ser jag att han står längst ut på sin balkong och pratar i telefon. han kan då se där jag ligger på rygg och solar framsidan, topless! hoppas inte att han såg något :O
nu har jag i alla fall ställt en stol för så ingen kan se :)


possposs'

heeej

godmorgon :) ligger ute i solen och steker. tuffz hoppas runt och jagar flygfän :)


possposs'

godnatt :)

nu ska jag läsa en bok, hoppas att jag somnar och att huvudvärken är borta imorgon bitti..

godnatt :)


possposs'

:|

tuffz har spytt 2 gånger idag och äter knappt. förhoppningsvis är det inget allvarligt. gick ut med han förut en stund och han verkade kry då. hoppade runt och jagade myggor och sånt. så söööt, han fick inte tag i någon, så tittade han på mig och jamade <3
jag får se imorgon hur han mår.. hoppas att det blir bättre!


possposs'

hemma igen

jaha, vi åkte till elgiganten för att köpa hans mobil. men den hade inte kommit in idag *irreterande* den skulle antagligen komma på tisdag. så han tog tillbaka sin handpenning också åkte vi hem till honom och tänkte kolla på mediamarkts hemsida. men vi hittade inget telefonnummer, så jag gick in på netonnets sida. där var den dessutom mycket billigare, så vi åkte dit istället. så nu har han sin älskade mobil :)
påvägen hem var vi duktiga och gick några hållplatser för bussen skulla komma om en haltvtimma :)


possposs'

ut i solen

nu ska jag ta på mig bikini och gå ut och lägga mig på altanen :) asgött :) får nog ta med en flaska med saft med ;)


possposs'

eminem - not afraid

i'm not afraid (i'm not afraid) to take a stand (to take a stand)
everybody (everybody) come take my hand (come take my hand)
we walk this road together, throw the storm
whatever weather, cold or worm
just lettin you know that you're not alone
holla if you feel like you been down the same road



kääärleeek <3


possposs'

godmorgon :)

uppe med tuppen idag med. hantverkarna ska komma igen. usch, jag är trött..

min underbara pojkvänn sov här inatt. om du läser detta: JAG ÄLSKAR DIG CHRISSOLIZ! <3


possposs'

hos älsk :)

sitter hos älslingen nu :) han kom precis tillbaka från duschen :) så söööt <3

var på backaplan förut med mamma :) var inne på gina först men vi hittade inget :( så vi gick till cubus. fick en ljusorange (persika?) velourdress, fanns ingen ljusrosa, kommer säkert in nästa vecka bara för det^^ sen åkte vi till blomsterlandet, hon skulle köpa massa blommor, tråkigt som fan, men vad gör man inte för sin kära mamma :) sen åkte vi till skopunkten, sett att dom har jättesöta rosa ballerina. givetvis fanns dom inte i min storlek :( så det blev inga skor. så gick vi till hm och skulle köpa badbyxor till john, men det fanns inga fina.


possposs'

sol sol sooooool :D

solat 2 timmar nu. riktigt skönt :)

var ju på arbetsintervju förut. satt en annan kille där när jag kom som också sökte jobb. men det gick hyfsat bra i alla fall. *hoppas*

men nu ska jag hoppa in i duschen, sen möta mamma på backaplan. efter det åker jag hem till min söta älskling :)<3


possposs'

arbetsintervju

ska på arbetsintervju idag. är nervös, jag kommer säkert ändå inte få jobbet. men man får försöka.


possposs'

det här med rubrik asså

var hos kjell förut. skulle skriva ut mitt cv, ska nämligen på arbetsintervju på hälsö :) tur att jag får låna mammas bil ^^

passade på att bada lite i poolen också, det var kallt som fan :( hoppas att det blir varmare senare i sommar :)

nu ska jag och älsk kolla på film :)


possposs'

solsting..?

gick in för 20 minuters sen efter 3 timmar i solen och för lite vatten. var helt snurrig när jag gick till mitt rum. skulle gå till köket och hämta saft, då blev det helt svart för ögonen och jag hörda izas jamande mycket lägre än innan. när jag försökte ta ett glas ur skåpet råkade jag nästan välta ner ett annat glas, helt skakis och såg knappt något. ramlade när jag skulle sätta mig på stolen för att det skulle gå över, men det gjorde det inte. så jag fick för nöd och näppe resa mig upp igen och ta ut saften, givetvis stog den inte längst fram. satte mig igen, hällde upp saft, drack lite, gick in på mitt rum och la mig på golvet. då gick det över efter några minuter. och nu mår jag bra igen :) får ta med mer vatten nästa gång jag solar ;) men usch vad läskigt det kändes. jag brukar inte bli . sist var i usa, men då var det värre, spydde och grejer.

men nu är jag brun i alla fall :D det som är huvudsaken :D

nu ska jag vaxa benen, duscha och sånt där fräscht :)


possposs'

solsolsol :)

hej igen. det gick fort när dom var här, knappt en halvtimma :) nu har jag spelat lite sims och vart inne på face.

så nu ska jag ut och lägga mig i solen och bli brunbrunbrun :D


possposs'

:)

nu kom dom :D då blir det inget problem med solen sen :D gött gött :D
så försvinner säkert solen bara för det :|


possposs'

godmorgon :)

godmorgon :) ja idag är man uppe med tuppen. ska komma hantverkare hit någon gång mellan 7.30-16.00. typiskt att det ska vara fint väder idag då. vågar inte lämna katterna inne själva när dom är här :( tuffz är ju inga rpoblem, han kan jag ta ut på balkongen när jag solar. men iza och zindy..? kan ju knappast stänga in dom i samma rum :( dessutom har vi bara 2 kattlådor, så jag kan inte dela dom på 3. faan..


possposs'

RSS 2.0
Få nagellack för 0 kr

The Slanket

Photobox - 100 foton gratis

Gratisbio - Gratis biobiljetter [Reward]

Club4Beauty.se

Fashionize.se